reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

joeey..:0..Al jak byl ciutke mlodszy..( hehe jak to brzmi)..to zostawal z babcia(mama Piotra)..i z tatuskiem..ale teraz od prawie 2 tygodni tylko ze mna chce byc..u nikogo nie zasnie tylko u mnie..:)..taki mamy cycuch sie zrobil..a co doprzyzwyczajenia go tylko domnie to chyba nic nie poradze ..Piotrek za kilka dni wylatuje ja wracam do rodzicow i tam bedzie ciagle ze mna..tata moj pracuje mama tez..ale wieczory bede z mama bynajmiej wiekszosc..no i tata co niektory wieczor bedzie w pracy..wiec maly napewno sie do nich przyzwyczai szyko..:0..i bede miala wieksze luzy..ale jak narazie jest moim oczkiem..i chyba zabardzo go rozpieszczam..ale jakos sobie poradzimy ..bo ja jestem straszna zolza i nie pozwole sobie wejsc na glowe wszystko ma granice..:)..

reklama
didi Al ci dlugo spi przez chorobe?Moj to wlasnie strasznie marudny spi po pol godzinki i koniec!!
jedziesz az do fordonu do dentysty?gdzie tu taki dobry sie znajduje?
Ja Cyprianka tez zostawiam z tatusiem samego bo to jedyna osoba,ktora moze z nim zostac 8) gdyby nie tatus to mamusia by z domku nie wychodzila,chyba ze na krotki spacerek z synkiem...

Ola okapana i lezy w loziu i ma pozytyweczke ;D tylko szkoda ze musze ciagle ja nakrecac hehe musze sobie jelenia znalesc do tego, hm...moze tesciowa ;D ;D ;D
A tak to testowalam dzis chipsy i niestety Oli nie spasowaly bolal ja brzusiu :(
Zrobila tez przed kapaniem taaaaaaka duza kupe (akurat jak ja przewijalam )na lozko i musialam szorowac :p
O juz pozytywka sie znudzila 8)

Witajcie wieczorkiem :)

Nie wiem jak Wy, ale ja w czwartki ogladam Zagubionych na jedynce. dzis byly ostatnie 2 odcinki - lo matko ale wciagajacy i straszliwy serial ;D ale ja takie wlasnie uwielbiam :) Ale juz mam zalatwionych 10 nastepnych odcinkow - tzn z drugiej serii, bo kumpela sciagala :) No i juz nie moge sie ich doczekac :) Zaraz ja na gadu sciagne :)

dobranoc wszystkim mamusiom i maluszkom.mam nadzieje ze pozwola nam dzis pospac dlugo zebysmy jutro byly wyspane i mialy swietne humorki...a ja moze jak sie przespie to sie lepiej poczuje ???oby!!

KOLOROWYCH SNOW

Ja tylko na moment zeby podziekowac za zyczonka. Wprawdzie jak slusznie napisala Wanda nie obchodze dzis ale wlasnie postanowilam na styczen z maja przeniesc. no bo teraz 26 maja to ja inne swieto bede obchodzic!!!:)

Steffi co za palant!Ja bojowa jestem i jak Wanda nawtykalabym mu! Debil!

Mam nowy genialny sposob podawania lekow Lenie. Jak karmie piersia to pomiedzy piers a usteczka wtykam koncowke strzykawki i jak Lena pije mleko to ja jej b.powolutku wstrzykuje do buzi lek. Mowie wam SUPER! Ani sie nie zachlystuje, ani sie nie krzywi, ani przede wszystkim nic bokiem nie wylatuje! Polecam - wyprobujcie!!!

Kurcze mam dla Leny nowy wozek - trzykolowy zajebiozka! Ale wczoraj w sklepie gosciu mi (juz ktorys z kolei) powiedzial ze 3kolowe sa b niestabilne. Ja to zawsze olewalam, a dopiero wczoraj do mnie dotarlo. Jak dziecko bedzie siedziec w spacerowce i np spadnie mu zabawka, bedzie oczywiscie chcialo ja podniesc. Pomimo ze przypiete szelkami troche wychyli sie na bok, naciskajac na niego i ten wozek wtedy pod naciskiem leci na bok. Tzn. piszac "ten" mam na mysli jakikolwiek trzykolowy. O tym w ogole nie pomyslalam. JAko gondola pewnie przewrotka nie grozi (chociaz.....juz teraz sie boje)ale jako spacerowa to naprawde kiepska sprawa.

Joeey slyszalas, myslalas o tym? co Ty na to? Pati? Nie wiem kto jeszcze ma 3 kolka? Joeey sprobuj w wersji spacerowej nacisnac na bok wozka (bok siedziska, bocznej burty)symulujac jakby Ada w nim siedziala i na ten bok naciskala chcac cos siegnac z ziemi. No przerazenie mnie ogarnia ze mam znowu wozek do dupy!!! Wczesniej mi mowili o niestabilnosci ale jakos nikt mi tego tak obrazowo nie pokazal ani nie wytlumaczyl. Dlatego to lekzewazylam....A nasze dzieci lada moment beda wazyly 10 kg i ten nacisk bedzie coraz silniejszy....

Wanda Lena wazyla 4200 ale to juz po 1,3 kg przytyciu! paulinka byla po prostu znacznie ciezsza jak sie urodzila.

Jestem w szoku ze tyle Was juz Pampersy 3 uzywa! JA niezmiennie 1. 2 Tez ok ale po co skoro im wieksze tym drozsze. Jeszcze zdaze 2 zakladac....Choc Mam wlasnie kupione 2 i jak mi sie 1 skoncza to sie za 2 biore! :)

Ide spac bo padam!

a i zapomnialam Wam napisac ze bylam dzisiaj u fryzjera. Nic nadzwyczajnego ale moze jutro uda mi sie mnie sfotografowac i Wam sie pokaze.

jestem w szoku jak czytam jakie wasze dzieciaczki wygimnastykowane. moja ingusia niestety nawet nie chce cwiczyc (chyba ma to po mamie). jak sie ja polozy na brzuszku to lezy jak zaba i ani mysli podnosic glowki, nawet jak stawiam jej przed oczkami zabawke. leniuszek smierdzacy! ;)

moskito czeski super!!! ale sie usmialam! :laugh: :laugh: :laugh:

co do wklejania zdjec przez onet to tak:
1. rejestrujesz sie na onecie
2. wchodzisz na swoje konto i klikasz na "albumy"
3. klikasz na "zaloz album" no i go zakladasz
4. klikasz "dodaj zdjecie", klikasz na "przegladaj" i wyszukujesz zdjecie na komp., potem dajesz tytul i opis
5. wracasz do albumu i klikasz na zdjecie, klikasz prawym przyciskiem myszki i kopiujesz jego adres z "wlasciwosci"
6. wchodzisz na forum i wstawiasz ten adres miedzy

KONIEC

rozumiesz? ponoc przez imigeshack jest latwiej. moze ktoras z was napisze jak wstawic zdjecie przez imigeshack?

Cześć!!!!
Wpadłam na sekudnkę, Nathalie - straasznie Ci dziękuje, wszystko przejrzyście i zrozumiale opisałaś ;D ;D jak znajde chwilke do powklejam zdjęcia!!
Wanda - ja też jestem zachwycona Zagubionymi - miałam mieć wszystkie odcinki 2 serii(na cediczku ;D ;D),i czekam ::) ::) ::)i nie wiem czy sie doczekam ::) ::) Chyba sama sobie ściągne wkońcu,bo mam rewelacyjny program (szybciutko i znacznie lepszy od mula ;D ;D

no to ja na śniadanko mykam!!Miłego dnia wszystkim

reklama
Hej Dziewczynki!

Wpadlam na chwilke. Po 9 lutego bede miala wiecej czasu, to moze troche ponadrabiam. Niestety Mama i Brat wracaja do Polski 9 wiec teraz staram sie jeszcze wiecej czasu razem spedzic. Nie che myslec o pozegnaniu bo juz rycze zamiast sie cieszyc, ze jeszcze sa.

Pamciaw - naciskalam moj wozek i wcale nie wydaje mi sie taki niestabilny. Wrecz mysle, ze 3kolowce moga byc stabilniejsze niz 4, bo jak sie wychylisz z 4 kolowca na bok to ciezar cialka rowno naciska na bok wiec dziecko faktycznie moze poleciec przechylajac wozek, a w 3kolowcu jako, ze przednie kolo jest na srodku dziecko nie ma prawa poleciec rowniutko na bok, ciezar dzidziusia powoduje ze wozek przechyla sie jakby lekko do przodu przez co trudniej mu sie calkiem przewrocic. Do dupy to moje tlumaczenie, szkoda, ze nie moge narysowac o co mi chodzi, nie wiem czy ktos cos z tego zrozumial... Dosc, ze ja jestem przekonana, ze 3kolowce nie sa bardziej wywrotne (moze i sa stabilniejsze), sa za to bardziej zwrtotne ;D o czym sie juz wiele razy przekonalam, wiec glowa do gory!

Moskito - witam nowa MAmusie! ;D

Do góry