reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Musze Wam powiedziec, ze dzis sa imieniny Paulinki :) Ale chyba przerzucimy je na maj - bo ile mozna miec imprez w tym samym czasie ;D
Pamcia - ty dzis nie obchodzisz imienin, ale profilaktycznie wszystkiego najlepszego :)
Paula - Tobie rozniez najserdeczniejsz zyczonka :)

reklama
ch1.jpg

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ..I SPELNIANIA MARZEN ..DLA WSZYSTKICH PAULINEK..:)

Kiedys superman powiedzial, że Chuk Norris to "cienias" - do tej pory jeździ na wózku...

Nie było wybuchu elektrowni atomowej w Czarnobylu.
Chuck Norris jadł fasolke po bretońsku

7-mego dnia kiedy Bóg poszedł odpoczywać, Chuck Norris przejął władze.

Powstanie Drogi Mlecznej mozna przedstawic za pomoca rownania: Chuck Norris+masturbacja=Droga Mleczna

Dzieci na całym świecie sprawdzają czy w sedesie nie ma potwora zanim pójdą spać. Potwór sprawdza czy nie ma tam Chucka....

ale mam zwalke :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
miedzynarodowa Chuckomania

dla Paulinek zyczonka tez dolaczam !!!!

moja Ada caly wczorajszy dzien spala a dzis sie na to nie zanosi, kreci sie i zaraz ide sie z Nia bawic ;D ;D

No no ale Wy tu dzis humorek macie ;D Ja to rano pierw do lekarza bo wziela mnie porzadnie grypa i w sumie nie potrzebnie poszlam bo i tak mam brac tylko paracetamol. Teraz wlasnie spalismy z Ola tylko ja wstalam a Ola na szczescie jeszcze spi.Wczoraj to normalnie pobila rekord.Juz mialam takie nerwy na nia ze myslalam ze ja zostawie(wredna matka :D) nie spala od rana do 2 w nocy :(
Co to za Chuckomania ???

Wszystkiego najlepszego wszystkim Paulinkom !!!

miałam dobry humor dopóki nie zaczęłam próbować wklei zdjęcia!!!elegancko daje przeglądaj, dodaje zdjęcie, wciskam host it i....djupa!ciągle wyskakuje mi ze dokument nie zawira żadnych danych, jaki dokument????co tam wciskacie na początku???jaki rozmiar zdjęcia!!!bardzo ładnie prosze - pomóżcie ;D ;D ja straszna chyba ciemnota jestem!!! jak wysyłałam te pierwsze zdjęcia Karola jakos nie było problemu, a teraz :mad: :mad: :mad: :mad:

rany ale mój walczy dzis z łóżeczkiem oczy to ma juz czerwone jak królik ale jak tylko go połoze to śpi 10 min i płacz ::) :p wzięłam go na 2h spacer to chociaż na dworze pospał
dobrze ze w nocy (odpukać) ładnie śpi Chyba sobie juz ustalił godziny na jedzonko o 2 i 6
musze isc bo woła

reklama
a moja Ada to jakas rozregulowana jest :laugh: chcialabym zeby miala staly plan dnia i co juz mysle, ze ustalila sobie godziny to ona nagle zmienia zdanie (jak to kobieta) i przestawia wszystko do gory nogami czyli np potrafi caly dzien nie spac lub na odwrot i wez badz tu czlowieku madry ::) ::)
Moskito to bardzo dziwne bo wszystko robisz poprawnie, przegladaj, wybierasz zdj i host it..moze cos sie zawiesilo ??? a czy zmniejszasz swoje zdjecia np przez painta ??? bo musza byc w odpowiednim rozmiarze..
no w koncu nie wiem jak z tym macierzynskim czy przdluzony o te 2tyg czy nie, trzeba to dokladnie sprawdzic !!
wiolus wspolczuje chorobska :-[ wracaj do zdrowia !! to jeszcze nie wiesz, ze Chuck Norris opanowal swiat ???

Do góry