reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

czesc dziewczynki..

Al przespal cala noc ..ale okolo 6 musialam przebierac go calego bo osikal sie po same pachy..:D...wlasnie wcinamy sniadanko..:)..a maly oglada tv..:)..hehe..kurcze musze zadzwonic do tej przychodni w spr.tych darmowych szczepionek bo nie zadzwonily a ja juz musze malego szczepic ..w srode ide do mojej ginki wiec chce juz miec sprawe 1 dawki szczepionki juz za soba..:)

ok..zmykam..do maluszka bo cos kombinuje..:p

reklama
Hejka

my też odzwyczajamy od czwartku i bardzo dobrze nam idzie jak na razie. Wczoraj był tylko mały kryzys, ale to dlatego, że mama się najadła brokuł... Chyba jednak są wzdymające... ::) A tak to Ingusia już bardzo długo potrafi sama leżeć w łóżeczku, no i sama wieczorkiem zasypia i po porannym karmieniu. :laugh:

Cześć dziewczynki :)
Nocke mieliśmy spokojnej, mimo iz Weronika budzi się średnio co 2 godz na cyca ;D
Bylismy dzisiaj na USG bioderek i wszystko jest ok :D Mała była grzczniusia, nawet niejękneła, strasznie dumna z niej jestem :D
Joeey moja też śpi max 3 godz, raczej się budzi co 2 na jedzenie ;), na spacerki w te mrozy niewychodzimy.
Chrzincy mamy dokładnie 05.02 czyli za 2 tygodnie :D
Pamciaw no nieźle z tym lekarzem, żeby nawet dziecka dobrze niezbadać co jest podstawą :mad: ale super że malutka jest zdrowa :)
didi fajnie że chrzciny sie udały, mam nadzieję, że nasza tez będzie grzeczna w kościele ;) Zdjęcia śliczne
Nathalie my na chrzestnych wybralismy moja siostre i szwagra ;) Co do przesadów na temat chrzestej w ciązy to też słyszałam :) Zapraszamy najbliższą rodzinę czyli rodzicow, rodzeństwo i babcie z dziadkami, ale i tak wychodzi prawie 20 osób :o nie wiem jak ich pomiescimy ;D
Bartyś to mamy tego samego dnia chrziny, ale super ;D Komplecik czaderski :D

Hej Mamuśki :)

Tej nocki Kamilek pobił swój rekord w spanku- od 24 do 5:15 ;D i od razu zasnął po karmieniu :)

Gonia, Natalko napiszcie jak odzwyczaić takiego małego "terrorystę" od noszenia ???

Agnes a ja myślałam, że za wcześnie chcemy robić te chrzciny, a przecież Wasza córunia jest jeszcze młodsza :)

Kurcze, czy Wy wszystkie robiłyście to Usg bioderek ? Ja jakoś się nie wybrałam, bo pediatra powiedział, ze nie trzeba, bo wszystko oki z bioderkami Kamilka ...

bartys moze lepiej zrob dla pewnosci to usg bioderek...
to widze, ze wiekszosc z Was nie wychodzi z maluszkami jak nie ma takiej potrzeby..tylko na szczepienie i do domku, no moze z malym wyjatkiem w odwiedziny do dziadkow ;)
ja tez myslalam o chrzcinach w swieta ale nasza parafia to katedra i mysle, ze za duzo tam bedzie ludzi w Wielkanoc no i babcia nie moze dostac urlopu zeby przyjechac...chyba zrobie wiec na poczatku maja..no i najlepiej byloby zaprosic tylko najblizsza rodzine ale chyba wszystkie moje kumpele-ciocie sie szykuja wiec nie wiem czy nie poczulyby sie urazone :-[
NAPISZCIE JAK ODUCZYC DZIECKO NOSZENIA NA REKACH ??? PLEASE !!!
Agnes fajnie, ze nie jestem sama :) zartuje, wiem, ze to bardzo meczace wstawac co 2lub 3h, a ja jestem strasznym spiochem...
didi mnie juz pogonily ciotki za tv ale Ty chyba zaslugujesz rowniez na baty NIE SADZAC PRZED TV !!!

Hej.
Dziewczynki przepraszam za niepodanie linka, ale nie wchodzilam na forum przez weekend.
Goniu ja tez wg mnie czekalam dlugo, zlicytowalam poduche w poniedzialek, natychmiast za tym poszedl przelew, a poducha byla w piatek...i za priorytet zaplacilam...wnerwiaja mnie sprzedawcy z allegro, tak jest zawsze albo i gorzej...i tak wystawiam im pozytywy bo szkoda sie pluc...nie mam linka do mojej aukcji, ale wystarczy wejsc na allegro posciel i kocyki dla dzieci i sa tam te podusie za 21 zl.
Goniu tez mi oczy wyszly z orbit za werandowanie przy -20...wiadomo ze nie na balkonie, to juz w ogole bylby hardcore, ale nie polecam nawet przy oknie. To juz za ostre powietrze, naprawde.Nie ma co szalec z hartowaniem!
Ja wczoraj ujzawszy rano tak piekne slonce, ucieszylam sie niezmiernie i oswiadczylam Pawlowi ze super pogoda, ide na spacer :) a on na mnie patrzy jak na szurnieta i mowi ze jest - 20.... ;D ;D ;D ;D bo nie mamy termometru za oknem, tylko on sobie w necie co jakis czas sprawdza...skad ja mialam wiedziec hehe. Oczywiscie nie wychodzimy w te mrozy, od tygodnia nie bylysmy na dworze, tydzien temu wyszlam przy - 5 niby nieduzo a pisalam Wam jak sie po tym czulam, wole nie ryzykowac zdrowia swojego i prze ;De wszystkim Oliwenki.
Oki, usnela mi wiec lece konczyc obiadek, potem moze cos skrobne jak zdaze, buziaki.

Czesc dziewuszki! nie mialam czasu w wekeend wejsc na forum :( ale postaram sie zaraz nadrobic jak mi Ola pozwoli:) a wiec.. jutro idziemy na szczepionke skojarzona a raczej maz nas zawozi bo zimno jak w dup... :p co do mojego remontu mieszkania narazie nici bo znowu chodzi o mroz ale moze cos sie ruszy od nastepnego tygodnia.
Ola sie obudzila to narazie 3majcie sie cieplo

Czesc dziewuszki :)
Jesli chodzi o ten siarczysty mroz, to ja slyszalam ze jutro i pojutrze ma troszke odpuscic - bedzie tylko -10, ale super cieplutko ;D ;D ;D a podobno od soboty zapowiadaja nawet do -40 !!!!!! Jakos mi sie az wierzyc nie chce !!!! A moja siorka ma studniowke w ta sobote !!!! Biedna - mam nadzieje ze nagrzeja sale jak nalezy, jak nie to bedzie sie musiala mocnymi drinami rozgrzewac ;D ;D ;D

reklama
Do góry