reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Witam minał kolejny dzien hurra :)
Asusi za duzo filmow ogladasz to wszystko sie przenosi na nasze sny i dlatego sa te koszmary a tak pozatym to skad jestes gdzies slask czy ten chorzow pojawil sie u ciebie w poscie calkiem przypadkowo nie zwiazany z miejscem zamieszkania :)

reklama
Beata - ja Prenetal biore od 10 tygodnia, a od czwartku dodatkowo magnez, wiec nie martw sie ze "juz" musisz wcinac zelazo ;)
Agamarkam - spoznione zyczenia wszystkiego dobrego, ale z textem ze jestes stara to wyjechalas, poczulam sie urazona, bo tez w lipcu koncze 28 lat, czuje sie mloda i cialem i duchem!!! ;D ;D ;D
Aussi - sen musial byc koszmarny, tzn. jego zakonczenie. Tez masz widze niezle koszmarki, podobnie jak ja, miewam okropnie meczace sny.
Pozdrawiam Was wszystkie i milego poniedzialku zycze!

czesc mamusie i dzidziusie..:)..

Aussi..ale mialas sen..:)..ale to przez to za ogladasz filmy jakes straszne jak mowi Agamarkam..:)..ale chyba kazda z nas ma tak jak naoglada sie krwawych scen i wtedy podswiadomosc plata nam figle..:)

a mnie dzisiaj znow boli troszke brzusio z lewej strony..ale cos mi sie wydaje ze to przez te paskudne wzdecia..:(..czy ktoras miala moze cos takiego..:(..bo ja powoli zaczynam miec glupie mysli a mama mowi mi ze zaczynam juz przesadzac i ze za bardzo na siebie chucham i dmucham..i to samo slysze od mojego polowka..:(

Didi, spokojnie, brzusio pobolewa z lewej strony. Mnie tez pobolewa seriami, przez weekend mi dokuczal dosc silnie. To normalne. Nie stresuj sie, bo naprawde nie ma czym. Wszystko sie naciaga, macica suwa do gory, jak ma nas nie bolec?? Sluchaj mamy i polowka ;)

Cześć dziewczynki!!
NIE JEDZCIE LODÓW Z MCDONALDSA!!! Są tak naszpikowane antybiotykami, że sobie nawet nie wyobrażacie!! Moja kumpelka analizowała różne lody pod względem podatności na rozwój bakterii - w każdych coś tam prędzej czy później udało jej się wychodować, a w tych z McDonaldsa żadna cholera zagnieździć się nie chciała - no i postanowiła wyjaśnić przyczynę tego dziwnego zachowania - okazało się, że jast tam tyle antybiotyków, że nie tylko nie rozwiną się tam bakteria (bo nie mogą!), ale jedan mały lód zupełnie pustoszy florę bakteryjną przewodu pokarmowego i wyjaławia wszystko kompletnie! Zdrowy człowieczek po takim lodzie powinien wypić jogurt, albo kerir z żywimi kulturami bakterii, bo inaczej jego organizm jest pozbawiony pierwszej tarczy ochronnej - dobrych bakterii w przewodzie pokarmowym! Jest tyle lodów, że naprawdę nie warto się truć (no i przede wszystkim dzidzi!) tym gównem! :p

Didi - ja też mam czasami jazdy z brzusiowymi bulami, czasem wstać nie mogę ..., ale najważniejsze, to nie przesadzać ze sprzątaniem, spacerami itd! Będzie dobrze - dzidziolki rosną i się rozpychają! A mój brzusio to normalnie mnie zadziwia swoimi rozmiarami!

Aussi - też ostatnio śniły mi się same trupki - ale poczytałam i to podobno dobry omen! Ma oznaczać zdrowie i powodzenie! Zatem nie bój żabci - będzie dobrze!

Agamarkam - 1000 buziaków, 100 uścisków, 10 spełnionych marzeń, 5 Wspaniałych, 4 pancernych i psa!!!! :-* :-* :-* :-*

Beata23 - jeśli boisz się o ząbki to kup sobie pastę ELMEX wg mojej położnej to najlepsza pasta dla ciężarnych! Może jest walnięta, ale informacje ma rzetelne - ja na wszelki wypadek zakupiłam sobie!! ;)

Pozdrowiałki!!

:)..jak nie jestem sama w tych bolach to jakos lepiej mi..:p..ostatnio chyba zaczynam glupiec..:)

Ziemzia ..:) kochana ale mnie rozbawilas tymi 4 pancernymi i psem..:)..

wiecie co umowilam sie na jutro do nowego gina..:)..jest to babeczka ..pelni dyzury w szpitalu w ktorym chce rodzic..juz nawet rozmawialam z nia przez tel..i jaki slodziutki glosik ma ..:) jest to starsza babeczka..:)..nawet ladnie jej z oczu patrzy ..:)..no i jutro pedze do niej na wizyte..:)..moja siostra chodzila do iej z 1 ciaza..moja kumpela tez z brzucholem latala do niej i moja mama tez chodzi do niej i wszystkie sa bardzo z niej zadowolone..nawet moja pani doktor internistka..mowila ze mam isc do niej bo to "zlota babeczka i kochana dziewczyna" jak to powiedziala o niej..:)...i jak mam sie tu sprzeciwic..:)..a przeciez starszych sie slucha..hihihih...

macie tu stronke z jej paszcza ..powiedzcie czyz niewyglada sympatycznie..:)

ona nazywa sie ..Izabela Gordon- Kaczmarek

http://www.7team.com.pl/sm/lekarze.htm

Czesc Dziewczyny!

chcialam napisac do Was w weekend ale w domu lacze sie przez tepse i nie ma szansy na pojawienie sie przycisku odpowiedz. W ogole zadnego z tych przyciskow tam nie ma. Wiec tylko czytalam...Co za katorga dla takiej gaduly jak ja nie moc odpowiedziec!:)

Aqamarkam ale pojechalas z ta stara w wieku 28 lat. Ja mam 32 i czuje sie bardzo mlodo....Powinnam napisac jak Magi ze mnie urazilas ale nawet nie! No bo jak, skoro ja sie czuje bardzo mlodo...;) Nie przesadzaj...Moze to ta 3 dzieci tak na Ciebie dziala...? ;) Ale stara czy nie-stara zycze Ci WSZYSTKIEGO CO NAJ. Przede wszystkim zdrowkka i milosci, bo jak te 2 rzeczy sa to cala reszta jest w zasiegu reki. Natomiast ani zdrowia ani milosci nie kupi sie za zadne pieniadze...... :)

Jezeli chodzi o kawe to mnie strasznie odrzuca. Zapach FUJ! Ale tez slyszalam ze mozna male kawy pic jak ma sie ochote. zreszta ja mam wrazenie ze organizm sobie troche kontroluje co mu wolno a czego nie. Nie macie takiego wrazenia? Ja ktora zawsze bardzo lubilam wino i zamartwialam sie jak ja bez wina wytrzymam (tylko nie myslcie ze ze mnie alkoholik! ;) ) teraz nie mam na nie nic a nic ochoty. Czasem wypije lampke czerwonego dla tzw zdrowotnosci ale to tyle...To samo z papierosami ktroe popalalam twarzysko z moja przyjaciolka. Teraz za nic w swiecie!

Aussi!!!! jAK ja Ci zazdroszcze tego koncertu. Ja zanim sie zorientowalam ze jest to juz biletow niw bylo. Bylam na ich koncercie jak byli w Polsce poprzednio. W ogole lubie koncerty i bylam na kilku niezlych ale U2 byl ABSOLUTNIE najlepszy ze wszystkich do tej pory widzianych....

Hej dziewuszki - to znowu ja!!
Jak tam wasze dzidźki, bo moja od 4 dni robi sobie ze mnie trampolinkę po kilka razy dziennie - teraz też daje popis wyczynowy, normalnie nic, tylko mała kaskaderka!! ;)

reklama
A moja ciagle siedzi cicho i nie chce skakac. Pewnie odezwie sie pod 20 tygodniu, jak mojej kolezance. Tez bym chciala ja regularnie czuc, ale co poradze. ::) ::) ::)

Do góry