reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wanda..:)..ja tez tam jade..to jest na powstancow wlkp..:)..ale kurcze nie pamietam juz czy na 11:30 czy na 11:50..:)..ile takie USG trwa..bo jak niedlugo to napewno na 11:30..chyba zadzwonie..:)..i sie upewnie..bo mi ciagle w glowie siedzi ta 11:30..:D

Dziewczyny,
gdzie sa te zdjecia z cesarki?
Nie moge ich znalezc, a chetnie bym zobaczyloa jak to wygladalo gdy mnie ciachali ;)

didi czy ty jestes z bydgoszczy i chodzi ci o usg bioderek na powstancow?jesli tak to bym prosila o numer telefonu do tej przychodni bo musze zarejestrowac malego a nie moge znalezc numeru.
jeszcze jedno do grudniowych mam: ile czasu powinien trwac pierwszy spacerek z maluszkiem w taka pogode bo jutro wychodzimy i nie wiem na jak dlugo moge sobie pozwolic?

Didi - to chyba trwa krotko, wiec calkiem mozliwe ze masz na 11:30 - no to pewnie sie spotkamy ;D Ale fajnie ;D No to spykamy nasze dzieci juz od malego ;D ;D ;D hehehe i nie zapomnij o 2 pieluchach tetrowych :) hehe :)

mamaCyprysia - a Ty tez z Bydzi jestes ??? Podaje numer do Intercoru - 346-16-00 lub 341-10-29 :)

Agnes - my jestesmy wlasnie po pierwszym spacerku - bylismy cala godzinke !!!! Mialam w planie pol, ale tak ladnie ze wyszla nam godzinka :)

wanda.ile mialo twoje malenstwo na tym pierwszym spacerku bo moj ma dzis 2 tygodnie i jutro nieby juz moge isc.tak ja tez z bydzi:)dzieki za numer.

Aussie - tutaj masz link do tej cesarki http://www.kanalen.org/kejsarsnitt/index.php?function=pic  Milego ogladania :)

A ja zmykam, bo jakos po tym spacerku moja ksiezniczka zamiast slodko spac, to sie obudzila i wlasnie jakas gigantyczna kupe walnela, wiec musze ja przebrac :)

mamaCyprysia - a dokladnie skad jestes, bo ja z Wyzyn :) Do Didi i do reszty Bydgoszczanek mam daleko niestety, moze Ty jestes gdzies blizej ;D No moja mala wlasnie wczoraj skonczyla 2 tygodnie - co zreszta widac na pasku pod moimi postami :) No i sobie pozwolilismy na dosc dlugi spacerek, ale w miedzyczasie byl miesny, spozywczy i Krys-and :)

no ja niestety tez zbyt blisko nie mieszkam bo w fordonie:( a reszta bydgoszczanek skad?? no ja tez bede musiala jutro zajsc do sklepu z ciuszkami bo mialam najwiecej ciuszkow 56 a urodzil sie 59 i sie nie miesci wiec na okraglo pranie i szybkie suszenie:)

reklama
No to mieszkasz tam gdzie Didi :) to sobie mozecie wlasnie na spacerki chodzic, a ja niestety :( Sama :( hehe :) tzn z moja pchelka :)
Oj wspolczuje wydatkow - ale za to jaka przyjemnosc :)

Do góry