reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Bydgoszczanki gdzie sie u nas rejestruje dziecie na ul Grudziądzkiej ? tak gdzie urzad komunikacji ::)

Bo auto gdzie zarejestrowac i jakie dokumenty to wiem ale dziecko to nie ;D ;D

Paula, pewnie, że mogę napisać jak się nazywam - Małgosia Rybak, ale czasami uzywam tez starego nazwiska Szymańska. A jak wyglądam? Teraz trochę iinaczej niz w maju, bo wróciłam do naturalnego koloru włosów. WKleje jakies "zdjęćka" swoje i Gabuni, jak mi Bartek pokaże jak to sie robi, bo przyznaje, że nie umiem. Ale się fajnie złożyło, że pracujemy razem. U nas w dep. jeszcze jedna dziewczyna urodziła dzieciaczka, więc trzeba przynać, że obrodziło w zeszłym roku w urzędzie. pozdr.

Małgosiu w takim razie czekam na zdjątka bo niestety z nazwiska ani starego ani nowego nie kojarzę :-[ :). Fajnie że razem pracujemy, będziemy mogły sie spotkać jak wrócimy do pracy. A własnie...planujesz powrót do pracy po macierzyńskim czy wybierasz sie na wychowawczy, bo mi strasznie żal zostawiać Kacperka :(

didi ja mieszkalam zawsze na tatrzanskim a teraz nad wisla.jak bedziemy wychodzic na spacerki dluzsze to mozemy sie gdzies spotkac i isc razem bo teraz to przez niecala godzine to nie zdaze dojsc:)a w ogole to w jakim przsedziale wiekowym jestes?i czy wiesz kiedy i o ile przedluzac spacerki?

mamaCyprysia..:)..ja mam 25 lat..:)..a dlugosc spacerkow zalezy od pogody..:)..moj maly mial swoj 1 spacer jak mial 10 dni..:)..pojechal z nami sie zarejestrowac w urzedzie..:)..no i tak zaczely sie jego wycieczki i skonczyly choroba i zastrzykami..:(..ale juz jest dobrze..teraz ma miesiac i mam nadzieje ze najgorsze juz mamy za soba..:)..no i od jutra napewno juz zaczniemy wychodzic na spacerki jesli ylko pogoda bedzie dopisywala i nie bedzie za mrozno

my mielismy isc na spacerek jutro a dzis mial byc wystawiony na balkon na 40 min.ale polozna stwierdzila ze mozna w sumie isc juz dzis na spacerek wiec bylismy.ja mam 21 lat.

My też nie byliśmy dzisiaj na spacerku bo było mleko za oknem i brzydki mróz a mały cosik mi pochrapuje A moja mama tak jak u Pamci teściowa szuka czegoś czego nie ma i tylko słycham dlaczego on tak to dlaczego on tak tamto i wkółko nawija ehhhhhhhh
Paula my też mamy dzisiaj księdza po kolędzie ;D hehe
I bioderka 18.01 ale robimy usg takie ogólne w 3d całego ciałka żeby miec pewnośc że wszystko OK

reklama
witaj MamoCyprysia, ja tez jestem bydgoszczanka z Lesnego co prawda, ale swoje we Fordonie przemieszkalam.

w Intercorze badanie trwa doslownie chwilke, jesli nie bedzie przed wami duzo dzidz, bo z dzidziami nic nie wiadomo.

musze sie pozalic, jestem tak zla - zamowilismy karuzelke dla Stasia - te z tanczacymi misiakami fisher pricea, wyslalismy gosciowi kase, a tu dzis admin allegro poinformowal nas, ze goscia konto musieli zablokowac, bo to oszust i nacial juz 10 osob :mad: kurcze, 150zl poszlo, Slawek byl na policji, ale pewnie nic nie zrobia, bo gosc mogl sie posluzyc falszywymi dokumentami. Co za skunks, tak mlodych rodzicow nacinac :mad:

Do góry