reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Hej mamuski

Mały śpi, większy śpi , duży na nocce a ja relaks przed kompem ;D

Byliśmy dzisiaj na usg bioderek, wszystko ok żadnej wady nie ma ;D

Dzisiaj też była u nas p.pediatra podobno do tej szczepionki 6w1 którą mamy za free dorzucają pneumokoki i coś jeszcze ale nie zrozumiałam ::) dobrze ze się załapaliśmy na tą darmową bo 200 stówki w kieszeni ;D

Ja podaję też vigantol i cebion multi receptę dostałam ze szpitala

Na tralalala też mamy ochotkę ale właśnie się boję ze w środku coś mi pusci ;D

Ja swoją cesarkę obserwowałam w lampie u góry i to właśnie tak wyglądało jak na tych zdjęciach - rzeźnia ::) ;D

reklama
Szkoda że nie mam pojęcia jak sie wstawia zdjęcia ,a i nie mam ich zadużo bo bym się pochwaliła moim szkrabem :(

Wanda moze sie do ciebie uśmiechnę i mi pomożesz wyślę tobie z koma a ty wstawisz :( ??

laski ja tez dostala recepte w szpitalu polozniczym i raz jeszcze przestrzegam przed dawaniem czegokolwiek na wlasna reke!!!! Idzcie po prostu do lekarza jak najszybciej i juz!

Dziewczyny właśnie szukam nowego pediatry! Ale chyba bede zmuszona jechać prywatnie, bo u mnie jest tylko jedna lekarz i to ta która była u nas. Musze zacząc działać, bo sama boje sie aplikowac małemu witaminki.

Paula Cebion lupiłam bo położna mówiła żeby dawć dziecku a nie wiedziałam że d3 jest na recepte ??? kurka no i co ja mam robić ??? targać małego do lekarza jeszcze raz ??? Fuck a byliśmy prywatnie i byłam zadowolona a tu się okazuje że taka wtopa no nie ładnie nie ładnie ze strony lekarza :mad: a nie chciałabym go zmieniać

Mykam bo gamonie śpią a ten mniejszy zaraz wstanie na żarełko i nic nie pośpię ;) a w nocy to mam przeboje jak z cyrku ;D bo się małemu mylą noc z dniem
eeeehhhhhhhh

Donia - mozesz przysylac jak najbardziej umieszcze je na necie - tylko blagam, juz nie dzisiaj... Bo juz klade sie spac, bo padam dzis :( Nawet nasza polozna mi dzis powiedziala ze mam wiecej odpoczywac bo widac zmeczenie - wiec musze sie sluchac i klade sie spac :)

Dobranoc laseczki :)

Gabi - Cebionmulti (nie wiem jak zwykly) tez ma w sobie sladowe ilosci D3 - ale jest ich za malo... A moj jeden pediatra, do ktorego chodze w naglych przypadkach (bylam dopiero 2 razy z Wikim) powiedzial mi kiedys, ze jak sie Cebionmulti podaje, to D3 tylko jedna krople, a jak tylko D3 to 2 krople na dobe - wlasnie dlatego ze Cebion ma w sobie podobno tez D3... no a latem to w sloneczku dziecko tez dostaje, wiec luzik :)
A ja Wiktorkowi podaje codziennie po 15 kropel witaminy C (Juwit czy jakos tak) i odpukac chorowal ostatnio w kwietniu zeszlego roku !!! To podobno taka metoda zeby leczyc witaminowo zapobiegawczo... jakas moda z zachodu - oczywiscie co jakis czas robie mu przerwy, bo non stop tez nie mozna, no i on juz jest 4-latek, wiec nie stosujcie tak czasem !!!

Emma pisze:
A czy po tym Sab Simplexie to Ingusia też się np. nie przeciąga i nie pręży po jedzeniu?
Nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi. Czasem się przeciąga, czasem nie. A czy to ma jakieś znaczenie? Generalnie kolek nie ma już długo, bąków za to cała masa. :laugh:

reklama
Do góry