reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

wlasnie zarejestrowalam mojego synusia na bioderka.idziemy 23.01.po co te 2 pieluchy??(w sumie to nie jest wazne ale mnie to ciekawi:))didi a ty z ktorej czesci fordonu?

reklama
Witam

Ja byłam wczoraj na bioderkach

Pieluchy do podłożenia bo dziecko trzeba rozebrac i wtedy leży na jednej i do badania leży na drugiej a później jedną p doktor zwija i pokazuje jak pieluchowac ;D

Witajcie dziewczynki.

My dzisiaj w domku, nie wychodziliśmy na spacerek, bo jakoś strasznie zimno, niby mrozu nie ma ale słońca też nie i jakaś taka zgnilizna  :p jutro pójdziemy.
a do tego mam dziś dużo pracy i pranie musze wstawić a jak Kacperek nie śpi to nic nie moge zrobić. Teraz np. leży obok mnie na leżaczku a ja jedną nogą go bujam i jest spokój a jak lezała sam w łóżeczku to ryk  ::)

Póki co to poczytam sobie co naskrobałyście od wczoraj a może Kacperek zaśnie.

No to przebrnęłam przez wszystkie posty :) a teraz ide ogarnąć mieszkanie póki Mały zasnął, bo dzisiaj ksiądz u nas po kolędzie  ::)

Klucha  :laugh: dokładnie tak, pracuje w Urzędzie Patentowym  :D :D :D ale jaja  ;D a Ty tez pracujesz???

Dzis ja jednoręka :)
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, ale krótko bo zimny wiatr jest i mała zamiast spać to się rozbuksała ::) i trzeba trochę pobujać ;D
My na bioderka idziemy 23.01
Już mi reka zwiędła od trzymania ;D

Paula, nieżle, co? Pracuje w DT. Niby ten nasz urząd nie taki wielki, a się nie spotkałyśmy w ciąży. A może byłas na zwolnieniu? Ja siedziałam w domku dopieo od października. Ale ten swiat mały, co.

Ale fajnie :D :D Nieźle! Ja pracuje w DZ, ale dokładnie tak jak piszesz byłam na zwolnieniu przez całą ciąże czyli od maja. A jak się nazywasz, jesli możesz napisać? może skojarzę Cię po nazwisku albo wklej jakieś swoje zdjęcie, żebym mogła luknąć ;) :D

reklama
mamaCyprysia..:)..ja mieszkam prawie na bajce..:)..ale teraz do konca stycznia jestem na osowej gorze..:)..u chlopa ..ale on wyjerzdza na poczatku lutego wiec wroce do fordonu..:)

Wanda..:)..no to spotkamy sie w koncu ..:D>.w czasie ciazy nam sie nie udalo ..:)..ale teraz to napewno sie nam uda..:D :D

Do góry