Cześć mamuski
Wczoraj byłam tak zabiegana, że nie miałam czasu wejść
Wkońcu wyszłam do ludzi, kupilismy z mężem albumy do zdjęć, byliśmy załatwiac chrzciny i trochę się przewietrzyłam ;D
No i bylismy wczoraj z małą u lekarza
Ogólnie wszystko z małą ok tylko od wyjścia ze szpitala mało przybrala tzn ok 13 dni od wyjścia przybrała 300 gr to mało???..o ale widze że Klucha juz dala mi odpowiedź ;D
pediatra powiedziała że w granicach normy, ale mogła więcej
Kazała ja karmic na żądanie, niedopajać i odstawić nabiał 9 bo troche serka sobie podjadałam :-[) i za tydzien mamy przyjść na kontrole wagi
Najsmieszniejsze jest to że jak powiedziałam o tym mamie, to sie obraziła że mała dopajać herbatkami nie mozna
:
no kurcze czyje to dziecko?? doceniam jej pomoc przy małej, ale nie może mi narzucac jak mam ja karmić :
I tez chyba zdecyduje sie na tą szczepionke skojarzoną..u nas kosztuje ta 5w1 110 zł i jest juz w przychodni także niemusze latać po aptekach
Co do przytulania to tez mam ogromna ochotę, ale dół jeszcze niewrócił całkowicie do normy..a mąz się domaga pieszczot ;D ;D cos trzeba z tym zrobić >
;D
Nam pediatra zaleciła witaminke Vigantol podawać od przyszłego tygodnia, czylo 21 dnia zycia i 2 kropelki na wieczór po kapieli pod języczek
ale o D3 nic niewspomniała
Zdjęcia z cesarki czaderskie ;D