Witajcie po weekendzie - przynajmniej jak dla mnie juz po
Kurcze, stanowczo za krotkie sa te weekendy, Pawel ledwo co przyjedzie, rozpakuje sie i troche sie poprzytulamy, a juz musi sie pakowac i wracac do Poznania
Porazka
No i trzeba zaczac powaznie rozgladac sie za mieszkankiem w Poznaniu !!!
Nadrobilam Was - jakos malo nadrabiania w czasie tylko weekendu - nie to co za czasow ciazy ;D ;D ;D
Ale najpierw chcialam napisac, ze zaliczenie powinno pojsc dobrze - mysle ze 4 powinna byc minimum
Alez jestem skromna - no ale skoro facet pozwolil pisac z notatkami ;D ;D ;D Tyle ze zadal oczywiscie pytania na myslenie i odpowiedzi absolutnie w notatkach i tak sie nie znalazlo. Nawet laski z poprzedniej grupy jak wychodzily to mowily - porazka, facet dal pytania na myslenie - no myslalam ze padne jak je uslyszalam - tepe blondynki !!!! (nie obrazajac oczywiscie blondynek, ale wiecie chyba co mam na mysli)...
Gorzej bedzie na zjezdzie za 2 tygodnie - bo i ja mam zjazd i Pawel - ja mam 4 zaliczenia a Pawel egzamin - niew iem jak to zorganizujemy, ale luzik - zaczne sie przejmowac za 1,5 tygodnia
;D ;D (jak zawsze ja).
Natalia - oj wspolczuje Ci bardzo z tymi piersiami !!!! A ja myslalam ze zapalenie piersi to mozna miec tylko na poczatku karmienia, a tu sie okazuje ze caly czas trzeba miec sie na bacznosci !!!
Magi - a wiesz co, ja tez mam miekkie cycki caly czas... nawet zaczelam sie zastanawiac czy Paulinka sie najada, ale jak wczoraj odciagnelam sobie spokojnie 120ml na dzisiaj do karmienia Malej przez Pawla i lecialo leciutenko i trwalo chwila-moment, to juz przestalam sie martwic
No i dzis juz tez 120ml odciagnelam na jutro - bo musze jechac pare spraw zalatwic, wiec musze zostawic jakis pokarm na jutro tesciowej
No a Mala z tego co zauwazylismy (bo pierwszy raz karmiona butelka) to zjadla wczoraj (z tego mrozonego wczesniej pokarmu) 2 razy po 60ml a dzis 100ml za jednym razem a reszte olala... no i teraz to juz wiem dlaczego ona mi wisi calymi dniami na cyckach - zamiast sie najesc raz a porzadnie, ona sobie je powolutku w mniejszych porcjach, ale za to o wiele czesciej
Dobrze ze w nocy tylko raz sie budzi
Ja mam taki patent, ze biore ja, czy spi czy nie do karmienia o 23 - czyli zamin poloze sie spac, no i wtedy ona sie najada i spi tak do 4 nawet 5, a potem jak ja wezme, to juz sie z nia klade i zasypiam - tylko miejsce w miedzyczasie zmieniam i podaje drugiego cycka ;D ;D ;D
Didi - oj wymyslilas z tymi mandarynkami !!!! Juz Cie nie bede ochrzaniac, bo juz i tak w dupe dostalas od Pamci i ochrzan od Magi
Bartys - ja nie wiem w ogole o co chodzi z tym karmieniem co 3 godzinki, bo karmie na zadanie - i szczerze Ci powiem ze nigdy nie patrze na zegarek - tylko w nocy wiem mniej wiecej o ktorej wstaje, bo wtedy jakos spojrze ;D A co do zakupow - a nie mozesz kupowac w takich sklepach, gdzie wozek sie zmiesci ???
Pamcia - no Lenka wyglada slodko w rozu - zreszta rozowy to naprawde bardzo ladny kolor jest - taki pogodny
Na dzidziusiach wyglada slicznie! Ale tez nie lubie panienek ubranych od gory do dolu w roz - a mam takich kilka na uczelni !!! Porazka !!!! No ale niemowlak wyglada bosko w rozu
No i widac na tym zdjeciu dopiero ze Mala to lysolek - na wczesniejszych tak sie nie rzucalo w oczy, a tutaj widac
Slodziutka jest - zreszta wszystkie dzidzki nasze slodkie sa
Dobra, narazie koncze - jak o czyms zapomnialam to zaraz napisze