reklama
A gdzie tam !!!!Ona kocha trzymać nas w napięciu
Uparte po matce chyba [emoji23]
Ze niby chyba takie wstydliwe czy co !
Moja kinder niespodzianka wykluje sie 14 grudnia [emoji23] I wtedy sie przekonam czy moje przeczucie na syna sie potwierdzi.
Mamy 2900 I jeszcze tydzien czekanie.
Ohhhh zniose to jakos dzielnie [emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś byłam na ostatniej wizycie i teraz tylko ktg. Mały waży już 3600g a termin na 30 grudnia więc sama lekarka mówi że dobrze ze teraz mam cc bo by mnie chyba rozerwalo... do terminu ponad 4kg mamy jak nic... na szczęście szyjka zamknięta więc będę czekać dalej
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola0303
Fanka BB :)
Dzis bylam na wizycie i miałam ktg. Wszytko niby oki ale na jutro mam skierowanie na oddzial na monitoring, a w skierowaniu napisane ocena wydolnosci lozyska. Skurcze sie zapisywaly na ktg ale jeszcze nie rodze rozwarcia brak. Mamy rowne dwa i pol tygodnia do terminu
pajuinka
Hej dziewczyny. Ja wczoraj miałam wizytę. Tydzień 38+4 a rozwarcie i szyjka jak były w 30 tc tak trzymają dalej (1,5 i skrócona w 2/3). Teraz jak na złość nic nie będzie puszczać i jeszcze przenoszę :]
Waga małej 3700! ale gin mówi że może być 3300 bo nisko główka i nie mógł dokładnie zmierzyć. Wydaje mi się to bardziej prawdopodobne tymbardziej że tydzień temu we wtorek miała 2500. To chyba niemożliwe żeby aż tyle w tydzień przybrała.. Termin na 16.12 - no zobaczymy
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Waga małej 3700! ale gin mówi że może być 3300 bo nisko główka i nie mógł dokładnie zmierzyć. Wydaje mi się to bardziej prawdopodobne tymbardziej że tydzień temu we wtorek miała 2500. To chyba niemożliwe żeby aż tyle w tydzień przybrała.. Termin na 16.12 - no zobaczymy
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola0303
Heej wszystkim
Ja leze juz na oddziale na obserwacji. Jest calkiem spoko...to moj pierwszy raz w szpitalu. Pierwsze co jak mnie przyjeli to KTG jakies skurcze sie pisaly no i mam od wczoraj ich dosc sporo a bole w plecach i brzuchu sie nasilaja ale poki co porodu nie widac jak wyniki krwi jutro beda w porzadku to wychodzimy do domu aaaa no i mialam usg i.....maly Franio jest taki maly....ma juz 3550:O a zostaly dwa tygodnie..lekarz cos zaczal o cc mowic. Wiadomo ze jest granica błędu no ale juz sie boje i jak mierzyl glowke to mowi ze jest duza. :/ bedzie bolalo... chyba ze zdecyduje sie urodzic na dniach to moze tragedii nie bedzie
Pozdrawiamy z lozeczka szpitalnego :*
Ja leze juz na oddziale na obserwacji. Jest calkiem spoko...to moj pierwszy raz w szpitalu. Pierwsze co jak mnie przyjeli to KTG jakies skurcze sie pisaly no i mam od wczoraj ich dosc sporo a bole w plecach i brzuchu sie nasilaja ale poki co porodu nie widac jak wyniki krwi jutro beda w porzadku to wychodzimy do domu aaaa no i mialam usg i.....maly Franio jest taki maly....ma juz 3550:O a zostaly dwa tygodnie..lekarz cos zaczal o cc mowic. Wiadomo ze jest granica błędu no ale juz sie boje i jak mierzyl glowke to mowi ze jest duza. :/ bedzie bolalo... chyba ze zdecyduje sie urodzic na dniach to moze tragedii nie bedzie
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Nie przejmuj sie, moj synuś na usg tuz przed porodem tez mial dużą główkę i lekarz sie obawial troszke ale fajnie poszloHeej wszystkim
Joshi, ale uparciuch z tego Twojego maluszka zagladam tu i czekam na wiadomości a tu taka wiadomość ze nadal nie wiadomo [emoji3] ja stawiam na córe
My wczoraj byliśmy u lekarza z małym bo mu pepuszek zaczął ropiec :/ dostalismy maść, i tak sie zaczelo goic ze dzis pepus odpadl dalej troszke ropki jest, ale myjemy, wietrzymy, smarujemy i jest lepiej no taki delikatny ten mój Szymuś
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola0303
@xXxIzuLQaxXx mam nadzieje ze Franio wyjdzie wczesniej i juz nie urosnie za duzo troche mnie pocieszylas
No podobno chlopcy sa bardziej delikatni..ale wazne ze pepuszek sie goi
No podobno chlopcy sa bardziej delikatni..ale wazne ze pepuszek sie goi
reklama