reklama
Kurde to ja bym wolalabym zeby te 0,5 kg u mnie bylo do przodu .bo dziec wazyl 2900 g ostatnio wiec jak by sie machneli o 0,5 kg to dalej bedzie kurczak 2400g. A waga dziecka musi byc 2500 aby do domu poszlo [emoji21]@Ritia niestety ta waga to jest +/- 0,5kg, więc w sumie wszystko się zgadza
Mam sztresa [emoji52] jeszcze 3 dni !
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
U mnie na usg w 39,4 było 2900 a przy porodzie 2610. Cieżko było zmierzyć główkę stad ta różnica.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, nie martwcie się tymi pomiarami usg. Sa przyblizone
Jak mogę pomóc moim nerkom ? Mam okropne bóle, coś jakby kolki normalnie chwilami aż chodzić nie mogę tak boli. Co ja mogę brać ? Jutro przychodzi położna, no ale do jutra jeszcze tyle czasu a boli biore raz dziennie urosept bo w aptece babka powiedziała ze moge, ale to mi nie pomaga :/
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mogę pomóc moim nerkom ? Mam okropne bóle, coś jakby kolki normalnie chwilami aż chodzić nie mogę tak boli. Co ja mogę brać ? Jutro przychodzi położna, no ale do jutra jeszcze tyle czasu a boli biore raz dziennie urosept bo w aptece babka powiedziała ze moge, ale to mi nie pomaga :/
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
elifit
Moderatorka
Iza na nerki spróbuj ciepłe kompresy ale chyba musisz zrobić morfo by wykluczyć zapalenie. Współczuję
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡