A nie mówiłam że nie masz co się martwić :d Teraz to masz zmartwienieKochane, mam strasznie duzo mleka, bolą mnie piersi, mały je ładnie ale nie wyjada wszystkiego.. jak mam sobie pomóc ? Nie chce dostać zapalenia..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ze skrajności w skrajność [emoji23]A nie mówiłam że nie masz co się martwić :d Teraz to masz zmartwienie
Grun
Fanka BB :)
Wypisalam sie. Obstawiam ze szybko urodze, pisaly sie skurcze nawet do 60% a po badaniu boli caly dol..... W plecach tez dziwnie czuje jak na okres. Powiedzieli mi, ze jak wroce z bolami itp to mnie na lajcie przyjmia i wszystko ok, tylko np nie wystawia mi zwolnienia (mam od gina i tak)
No to ładnie!
Może 'wywołali' ci ten poród i taki był zamysł
Ostudzenia nerwów i powodzenia !
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Kochane, kryzys laktacyjny zażegnany
Na początku nocy bolaly mnie piersi jak nie wiem, nie mogłam spać, ale potem mi przynieśli małego na karmienie, zjadł ładnie z jednej piersi, po 3 godzinach zjadł z drugiej piersi, jadł ładnie, równo, i potem obudziłam się po prostu już bez bólu. Znów nakarmiłam synka, i poszedł na kąpiel, a mnie piersi nie bolą
Trzymajcie kciuki za to co dziś powie lekarz
Na początku nocy bolaly mnie piersi jak nie wiem, nie mogłam spać, ale potem mi przynieśli małego na karmienie, zjadł ładnie z jednej piersi, po 3 godzinach zjadł z drugiej piersi, jadł ładnie, równo, i potem obudziłam się po prostu już bez bólu. Znów nakarmiłam synka, i poszedł na kąpiel, a mnie piersi nie bolą
Trzymajcie kciuki za to co dziś powie lekarz
Dziewczyny ja po wizycie. Mała w 36i 2tc waży 2800g. Lekarka szacuje że urodzi się ok3600g. Puki co nic nie wskazuje na poród mała wysoko, wszystkie wyniki idealne krew mocz git teraz mam na ktg 22 grudnia. Jak do 8 stycznia nie urodzę to będą wywoływać. Ale to tego czasu daleka pieśń
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Didi ja mam dwa rodzaje skurczy, te co są od początku ciąży bardzo mnie bolą, a te które mam od 3 tygodni są bezbolesne i myślę że one mi skróciły i rozwarły szyjkę.
Sprawdź czy są regularne i jak długo trwa jeden. Ja używam stopera. Weź długą kąpiel ale tak żeby objęła co najmniej 3 twardnienia i możesz wziąć nospę. Sprawdź czy to coś zmieni.
Sprawdź czy są regularne i jak długo trwa jeden. Ja używam stopera. Weź długą kąpiel ale tak żeby objęła co najmniej 3 twardnienia i możesz wziąć nospę. Sprawdź czy to coś zmieni.
elifit
Moderatorka
reklama
elifit
Moderatorka
Takie skurcze są całkiem normalne na tym etapie.
Dziewczyny z 5 grudnia któraś jeszcze się kładzie jutro?
Dziewczyny z 5 grudnia któraś jeszcze się kładzie jutro?