reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Wypisalam sie. Obstawiam ze szybko urodze, pisaly sie skurcze nawet do 60% a po badaniu boli caly dol..... W plecach tez dziwnie czuje jak na okres. Powiedzieli mi, ze jak wroce z bolami itp to mnie na lajcie przyjmia i wszystko ok, tylko np nie wystawia mi zwolnienia (mam od gina i tak)

No to ładnie! :)
Może 'wywołali' ci ten poród i taki był zamysł ;)

Ostudzenia nerwów i powodzenia !

Kochane, kryzys laktacyjny zażegnany :)

Na początku nocy bolaly mnie piersi jak nie wiem, nie mogłam spać, ale potem mi przynieśli małego na karmienie, zjadł ładnie z jednej piersi, po 3 godzinach zjadł z drugiej piersi, jadł ładnie, równo, i potem obudziłam się po prostu już bez bólu. Znów nakarmiłam synka, i poszedł na kąpiel, a mnie piersi nie bolą :)

Trzymajcie kciuki za to co dziś powie lekarz :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ratunku. Jakos tak caly dzień mam skurcze nie bolesne, ale caly brzuch robi sie twardy. Czy to sa te przepowiadajace? Sama nie wiem:( a troche mnie to niepoki

Didi ja mam dwa rodzaje skurczy, te co są od początku ciąży bardzo mnie bolą, a te które mam od 3 tygodni są bezbolesne i myślę że one mi skróciły i rozwarły szyjkę.

Sprawdź czy są regularne i jak długo trwa jeden. Ja używam stopera. Weź długą kąpiel ale tak żeby objęła co najmniej 3 twardnienia i możesz wziąć nospę. Sprawdź czy to coś zmieni.

reklama
Do góry