reklama
majka23x
Fanka BB :)
Moj lekarz powiedzial, ze on mnie nie wypusci, moge sie wypisac na wlasne zadanie. Bo powiedzial ze nikt mi nie zrobi 3x dziennie ktg. I to ze dzisiaj wyszly przeplywy ok to nic nie znaczy. Kur.. juz mam dosc.. powiedzial, ze prywatnie u niego moze mi zrobic we wtorek usg i tam ocenic przeplywy. Pytalam co ma niska masa do ktg? Odpowiedzial, ze monitorujemy czy np nie bedzie spadku tetna. Ale dlaczego ma byc? Po co mam tu lezec? Pomocy ...
elifit
Moderatorka
@majka23x jeśli masz zamiar tam rodzić to mogą robić problemy jeśli się wypiszesz na własne żądanie to jest kweetia tych 3 dni żeby odzyskali kasę z nfz.
Najlepiej dla ciebie by było się wypisać wiadomo. Ja ci tylko mówię jak to wygląda w kwestii potem.
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Najlepiej dla ciebie by było się wypisać wiadomo. Ja ci tylko mówię jak to wygląda w kwestii potem.
♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
reklama
Grun
Fanka BB :)
@majka23x
Ten twój gin to swirniety trochę albo sobie robi klientów do szpitala po prostu.
Ja też mam 3 razy dziennie ktg, już drugie usg bo waga też mniejsza no ale ty masz fizjologiczna zdrowa ciąże !!
Ja tam posiedze tutaj do końca tyg przyszłego :/ i pewnie jeszcze z Dzidzia więc :/ ... wakacje w szpitalu.
Ten twój gin to swirniety trochę albo sobie robi klientów do szpitala po prostu.
Ja też mam 3 razy dziennie ktg, już drugie usg bo waga też mniejsza no ale ty masz fizjologiczna zdrowa ciąże !!
Ja tam posiedze tutaj do końca tyg przyszłego :/ i pewnie jeszcze z Dzidzia więc :/ ... wakacje w szpitalu.