reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Moj lekarz powiedzial, ze on mnie nie wypusci, moge sie wypisac na wlasne zadanie. Bo powiedzial ze nikt mi nie zrobi 3x dziennie ktg. I to ze dzisiaj wyszly przeplywy ok to nic nie znaczy. Kur.. juz mam dosc.. powiedzial, ze prywatnie u niego moze mi zrobic we wtorek usg i tam ocenic przeplywy. Pytalam co ma niska masa do ktg? Odpowiedzial, ze monitorujemy czy np nie bedzie spadku tetna. Ale dlaczego ma byc? Po co mam tu lezec? Pomocy ...

@majka23x a po kiego grzyba Ci ktg 3 razy dziennie? A przepływy jak dobre, to chyba dobre. Ten Twój lekarz jest naprawdę jakiś dziwny; najpierw Ci problemy z szyjką wymyślał, teraz to...

@majka23x jeśli masz zamiar tam rodzić to mogą robić problemy jeśli się wypiszesz na własne żądanie :( to jest kweetia tych 3 dni żeby odzyskali kasę z nfz.
Najlepiej dla ciebie by było się wypisać wiadomo. Ja ci tylko mówię jak to wygląda w kwestii potem.

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

Trzymaj ręke na pulsie, zgłoś się na to ktg i przepływy, pilnuj ruchów maluszka. No i ciesz się druga połową :)

A ja doradzać nie będę tylko Majka uważaj na siebie postępuj zgodnie z własnym sumieniem byś później nie mówiła po co ja to czytałam i ich słuchałam. To jednak lekarze, oni trochę racji też mają.

reklama
@majka23x
Ten twój gin to swirniety trochę albo sobie robi klientów do szpitala po prostu.
Ja też mam 3 razy dziennie ktg, już drugie usg bo waga też mniejsza no ale ty masz fizjologiczna zdrowa ciąże :)!!
Ja tam posiedze tutaj do końca tyg przyszłego :/ i pewnie jeszcze z Dzidzia więc :/ ... wakacje w szpitalu.

Do góry