reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

@majka23x jak tam? Co do wagi to może jest drobna po rodzicach/dziadkach. Co do łożyska to jeśli stwierdzą niewydolność to lepiej jej będzie na zewnątrz i na twoim mleczku. Ale to muszą naprawdę stwierdzić te przepływy złe. Ty cukrzycy nie masz co nie?

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡

reklama
@Ola0303 wydzielina się zupełnie nie przejmuj, miałam tak samo ostatnio, po prostu podrazniono szyjke, ja plamilam tak kilka dni, teraz czysto :)

@karelka to byłam dzisiaj niedaleko Ciebie (w poradni na ktg). Ale widzę że niewesolo z miejscem w takim razie. A miałam dzisiaj plan rodzic. No nic, poczekam do pon, po weekendzie pewnie sporo mam wypuszcza. 3mam kciuki żeby i Ciebie szybko puścili i żebyście z maluszkiem już byli razem spokojnie w domku!

Ostatnia edycja:
@Ola0303
Ja tak właśnie wczoraj miałam, ok 12 było badanie, i dziś dalej mi tak wylatuje. Po badaniu mnie tak bolało, że mało nie wyłam. Przeszło dopiero w domu jak poleżałam. Teraz moje skurcze są o wiele boleśniejsze. A zrobić siku i kupę to dopiero ból, tak mnie tam ciśnie.

Dziekuje @Jadwiga orłowska i @Tuiles za odpowiedz. :)
Jadwiga wspolczuje :( nadal sie meczysz....nadal w domku jestes? mnie tez troche boli i kluje tam na dole po badaniu ale mam jeszcze 3 tygodnie do terminu. Ale szczerze nie sugeruje sie tym co powiedziala pani doktor ze porodu nie widzi. Moze jednak cos sie ruszy...:)
@majka23x czekamy na wiesci :*

@elifit przeplywy ok, wody ok, stwierdzono niska mase urodzeniowa po rodzicach i dziadkach wlasnie. Zastanawiam sie czy sie nie wypisac na wlasne zadanie. Mam miec ktg 3x dziennie, chetnie na nie podjade. W poniedzialek badanie przeplywow i do domu. To kur... Po cholere ja tu siedze, za genetyke?!?!?!? Lekarz powiedzial, zebym najlepiej juz urodzila. To juz wole isc do domu i stosowac 4S. Doradzcie....

@elifit przeplywy ok, wody ok, stwierdzono niska mase urodzeniowa po rodzicach i dziadkach wlasnie. Zastanawiam sie czy sie nie wypisac na wlasne zadanie. Mam miec ktg 3x dziennie, chetnie na nie podjade. W poniedzialek badanie przeplywow i do domu. To kur... Po cholere ja tu siedze, za genetyke?!?!?!? Lekarz powiedzial, zebym najlepiej juz urodzila. To juz wole isc do domu i stosowac 4S. Doradzcie....
Super wieści! :happy: Idź do domu. Lekarze to naprawdę czasami są... Najlepiej będzie kiedy urodzisz kiedy Twoje dziecko zechce. Skoro przepływy dobre i ktg będzie ok, to naprawdę nie ma po co się męczyc w szpitalu.
Ja się zarejestrowałam na kolejne ktg we wtorek. Obym nie doczekała...

@majka23x jeśli masz siedzieć w szpitalu tylko o ktg a nie ma problemu żebyś na to ktg pojechała sama to pewnie że nie ma sensu kisic się tam. Rób ktg, staw się w pon na przepływy i już. Takie moje zdanie :)

@Antiope @Tuiles chyba na serio pojde. Pierworodka wiec sie boje troche, bo nie jestem tak obcykana jak wy, ale mimo wszystko nie bede swirowac i gnic tu caly weekend, dla mnie to meczarnia, chce wypoczac w domu i w koncu spedzic czas z moim facetem, bo wraca ma weekend z pracy. Czekam na ktg, bo ma zaraz byc, a potem pojde do lekarza i z nim powaznie porozmawiam co i jak.

Cudowna kobieta naprawdę... Ta lepsza salę miałam tylko do porodu... Po porodzie byłam w 2 osobowej- pani położna zadzwoniła z porodówki zeby zajęli mi jakies dobre miejsce) pozniej z powód przepelnienia na patologii ciazy przenieśli mnie do sali 4 osobowej i jeszcze nie wyszłam bo mala ma zoltaczke... Chyba jutro wuyjdziemy
Mój też ma żółtaczkę i dalej siedzimy w szpitalu i sie naświetlamy :(

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@majka23x trzymam kciuki żeby wszystko było u Ciebie ok i czekamy na wieści.. nie stresuj się na zapas, co lekarz to inna opinia, także nie ma co się sugerować jednym.. kciuki żeby wszystko było dobrze.

Do góry