reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Informacja dla dziewczyn, ktorych dzieciaczki na usg maja poszerzone miedniczki. Kochane, troszke Was moze pociesze, dzis Szymon mial usg, i wszystko zniknelo ani jedna miedniczka nie jest poszerzona, Pani Doktor powiedziala ze nereczki ma piękne
W usg glowki tylko wyszlo ze jest troszke jak wczesniaczek, ale nadrobi
Je juz ladnie z cyca, ma spadek wagi, wazy 3100 g ale to pewnie dlatego ze wczoraj praktycznie nie jadl, zaczal jesc regularniej dopiero od nocy i mam nadzieje ze tak zostanie mam jeszcze mało mleczka ale licze ze sie rozrusza niebawem
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Je juz ladnie z cyca, ma spadek wagi, wazy 3100 g ale to pewnie dlatego ze wczoraj praktycznie nie jadl, zaczal jesc regularniej dopiero od nocy i mam nadzieje ze tak zostanie mam jeszcze mało mleczka ale licze ze sie rozrusza niebawem
MyDream
Fanka BB :)
@xXxIzuLQaxXx super wiadomosc !! Z jedzeniem i waga napewno lada moment sie unormuje
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Super wieści ja słyszałam ze spadek wagi dzidzi po porodzie u dzieci to częsty przypadek.Informacja dla dziewczyn, ktorych dzieciaczki na usg maja poszerzone miedniczki. Kochane, troszke Was moze pociesze, dzis Szymon mial usg, i wszystko zniknelo ani jedna miedniczka nie jest poszerzona, Pani Doktor powiedziala ze nereczki ma piękne
Antiope
Super wieści! Ja o tych miedniczkach staram się na razie nie myśleć, jedynie pamiętać, że mam poprosić o ich usg po porodzie. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i to tylko dmuchanie na zimne.Informacja dla dziewczyn, ktorych dzieciaczki na usg maja poszerzone miedniczki. Kochane, troszke Was moze pociesze, dzis Szymon mial usg, i wszystko zniknelo ani jedna miedniczka nie jest poszerzona, Pani Doktor powiedziala ze nereczki ma piękne
Daarikaa
Iza super wiesci!
Eli to Cie troszke nastraszyla Lileczka.
Ja tez po wizycie, synek wazy 3300, wszystko dobrze, ja mam czeste skurcze, szyjka miekka ale porodu za zakretem nie widac. A idostalam dopegyt na nadcisnienie, bo caly czas mam w gornej granicy. Brala ktoras te leki?
Eli to Cie troszke nastraszyla Lileczka.
Ja tez po wizycie, synek wazy 3300, wszystko dobrze, ja mam czeste skurcze, szyjka miekka ale porodu za zakretem nie widac. A idostalam dopegyt na nadcisnienie, bo caly czas mam w gornej granicy. Brala ktoras te leki?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Antiope, trzymam kciuki żeby u Ciebie tez wyszło ok to usg
reklama
pajuinka
Super wieści Izulqa! To mnie też pocieszyłaś bo u mojej małej też wykryto wadę - zastawka cewki tylnej. Stad powiększony pęcherz. Lekarz wspomniał, że może sie po urodzeniu to cofnąć bo póki co wada mała. Także jestem jeszcze bardziej pełna nadzieji
Pozostałym dziewczynom również gratuluję wizyt. To już w zasadzie ostatnie wizyty więc oby przynosiły tylko dobre wieści!
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom
Pozostałym dziewczynom również gratuluję wizyt. To już w zasadzie ostatnie wizyty więc oby przynosiły tylko dobre wieści!
Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom