reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Oj straszą was w tych szpitalach. Elifit a nie masz tak ze dzidzia rusza się po jakiś składnikach pokarmowych u mnie moja szaleje po białym twarogu. Taka alternatywa na slodycze

reklama
Informacja dla dziewczyn, ktorych dzieciaczki na usg maja poszerzone miedniczki. Kochane, troszke Was moze pociesze, dzis Szymon mial usg, i wszystko zniknelo :) ani jedna miedniczka nie jest poszerzona, Pani Doktor powiedziala ze nereczki ma piękne :)

W usg glowki tylko wyszlo ze jest troszke jak wczesniaczek, ale nadrobi :)

Je juz ladnie z cyca, ma spadek wagi, wazy 3100 g ale to pewnie dlatego ze wczoraj praktycznie nie jadl, zaczal jesc regularniej dopiero od nocy i mam nadzieje ze tak zostanie :) mam jeszcze mało mleczka ale licze ze sie rozrusza niebawem

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Informacja dla dziewczyn, ktorych dzieciaczki na usg maja poszerzone miedniczki. Kochane, troszke Was moze pociesze, dzis Szymon mial usg, i wszystko zniknelo :) ani jedna miedniczka nie jest poszerzona, Pani Doktor powiedziala ze nereczki ma piękne :)

Je juz ladnie z cyca, ma spadek wagi, wazy 3100 g ale to pewnie dlatego ze wczoraj praktycznie nie jadl, zaczal jesc regularniej dopiero od nocy i mam nadzieje ze tak zostanie :) mam jeszcze mało mleczka ale licze ze sie rozrusza niebawem

Super wieści:) ja słyszałam ze spadek wagi dzidzi po porodzie u dzieci to częsty przypadek.

Super wieści! Ja o tych miedniczkach staram się na razie nie myśleć, jedynie pamiętać, że mam poprosić o ich usg po porodzie. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze i to tylko dmuchanie na zimne. :happy:

reklama
Super wieści Izulqa! To mnie też pocieszyłaś bo u mojej małej też wykryto wadę - zastawka cewki tylnej. Stad powiększony pęcherz. Lekarz wspomniał, że może sie po urodzeniu to cofnąć bo póki co wada mała. Także jestem jeszcze bardziej pełna nadzieji :)

Pozostałym dziewczynom również gratuluję wizyt. To już w zasadzie ostatnie wizyty więc oby przynosiły tylko dobre wieści!

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry