reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Czuje się dobrze :) troche mnie boli brzuch czasami (mam takie skurcze jak na początku porodu, takie w dole brzucha, zwlaszcza przy karmieniu), ale da sie przezyc. Zazywam paracetamol jak bardziej boli :) a ze zjadlam dopiero 2 tabletki od porodu, to chyba nie jest tak zle ;)

Poród zniosłam..cóż, lekko nie bylo ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A te skurcze to nie znak że macica się zmniejsza? Kiedys cos takiego słyszałam. Ale grunt ze z Toba wszystko ok.
Czarownica to w zasadzie dobrze się zlozylo ze cesarka będzie nic na sile jak to mówią a dzidzia w domu to najlepsze co moze być.
W poniedziałek to patrzę będzie start najbardziej emocjonującego tygodnia u nas i to aż do świąt:)
Pierwszy taki advent życia takiego radosnego oczekiwania nie tylko duchowego (kościół,wiara) ale i my same:)

A te skurcze to nie znak że macica się zmniejsza? Kiedys cos takiego słyszałam. Ale grunt ze z Toba wszystko ok.
Czarownica to w zasadzie dobrze się zlozylo ze cesarka będzie nic na sile jak to mówią a dzidzia w domu to najlepsze co moze być.
W poniedziałek to patrzę będzie start najbardziej emocjonującego tygodnia u nas i to aż do świąt:)
Pierwszy taki advent życia takiego radosnego oczekiwania nie tylko duchowego (kościół,wiara) ale i my same:)
Tak, macica sie obkurcza :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka, mam wskazania hematologiczne. A drugi punkt,że ja od zawsze tak bałam się porodu,że wręcz nie chciałam dziecka a jeśli już to tylko cc wiec ze tak powiem wcale mnie to wskazanie nie zmartwilo bo pewnie i tak bym o cc prosiła :)

Lux, tak logicznie myśląc,to Ty jesteś w lepszej sytuacji niż ja wiec się ciesz :) :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
nie wiem, boje sie, ze zaczne rodzic jak bede sama w domu, pietra mam takiego, ze hej...

reklama
Do góry