reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Czuje się dobrze :) troche mnie boli brzuch czasami (mam takie skurcze jak na początku porodu, takie w dole brzucha, zwlaszcza przy karmieniu), ale da sie przezyc. Zazywam paracetamol jak bardziej boli :) a ze zjadlam dopiero 2 tabletki od porodu, to chyba nie jest tak zle ;)

Poród zniosłam..cóż, lekko nie bylo ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A te skurcze to nie znak że macica się zmniejsza? Kiedys cos takiego słyszałam. Ale grunt ze z Toba wszystko ok.
Czarownica to w zasadzie dobrze się zlozylo ze cesarka będzie nic na sile jak to mówią a dzidzia w domu to najlepsze co moze być.
W poniedziałek to patrzę będzie start najbardziej emocjonującego tygodnia u nas i to aż do świąt:)
Pierwszy taki advent życia takiego radosnego oczekiwania nie tylko duchowego (kościół,wiara) ale i my same:)

A te skurcze to nie znak że macica się zmniejsza? Kiedys cos takiego słyszałam. Ale grunt ze z Toba wszystko ok.
Czarownica to w zasadzie dobrze się zlozylo ze cesarka będzie nic na sile jak to mówią a dzidzia w domu to najlepsze co moze być.
W poniedziałek to patrzę będzie start najbardziej emocjonującego tygodnia u nas i to aż do świąt:)
Pierwszy taki advent życia takiego radosnego oczekiwania nie tylko duchowego (kościół,wiara) ale i my same:)
Tak, macica sie obkurcza :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka, mam wskazania hematologiczne. A drugi punkt,że ja od zawsze tak bałam się porodu,że wręcz nie chciałam dziecka a jeśli już to tylko cc wiec ze tak powiem wcale mnie to wskazanie nie zmartwilo bo pewnie i tak bym o cc prosiła :)

Lux, tak logicznie myśląc,to Ty jesteś w lepszej sytuacji niż ja wiec się ciesz :) :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
nie wiem, boje sie, ze zaczne rodzic jak bede sama w domu, pietra mam takiego, ze hej...

reklama
Do góry