reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Izulka i co mowia lekarze?

ile to kobieta musi się nastresowac w ciąży, Ty się martwisz spadkami tętna, ja się martwię wysokim tetnem.

IZa Trzymam kciuki oby wszytko było dobrze, a małemu poprawiło sie tętno i żeby siedział w brzuszku jak najdłużej. BOOO Mały śnieg spadł ale zimno jest to siedz tam gdzie ciepło:) W nastepnym roku ulepi pierwszego bałwana za pomocą mamy :)

No prawdopodobienstwo, że będziemy rodzic w tym samym dniu jest w zasadzie znikome. Najwyżej weźmiemy sobie do porodu dwójkę :p
A P. Olimpia jest strasznie sympatyczną osobą.

:) fakt jest sympatyczna :) co do Niej dzwoniłam to akurat była przy porodzie haha :D ale w końcu udało nam się spotkać w zeszłym tygodniu :)

Izulka i co mowia lekarze?

ile to kobieta musi się nastresowac w ciąży, Ty się martwisz spadkami tętna, ja się martwię wysokim tetnem.

Mój maluch też ma wysokie i też oczywiście się martwię, ale póki lekarze mówią, że jest ok to pozostaje mi zaufać, że jest ok :)

:) fakt jest sympatyczna :) co do Niej dzwoniłam to akurat była przy porodzie haha :D ale w końcu udało nam się spotkać w zeszłym tygodniu :)

No my się widziałyśmy wczoraj. Zobaczymy która z nas pierwsza będzie miała okazję rodzić z P. Olimpią. Tak czy inaczej damy sobie nawzajem znac jak poszło, co? :)

No my się widziałyśmy wczoraj. Zobaczymy która z nas pierwsza będzie miała okazję rodzić z P. Olimpią. Tak czy inaczej damy sobie nawzajem znac jak poszło, co? :)[/QUOTE]

Jasne, że tak :) kuzynka męża z Nią rodziła 5 miesięcy temu i sobie chwaliła. Stwierdziła, że nie głaszcze po ręce, jest bardzo konkretna i potrafi przywołać do porządku ;) co może mi się przydać jak zacznę się nad sobą rozczulać ;)

:) po wizycie
Dziecko nr dwa w ciągu dwóch dni zmieniło ustawienie i jest głową w dół. Mamy dwóch panów ułożonych wzorowo do porodu SN. Rodzimy 17.11.
Nie muszę już przyjeżdżać dwa dni wcześniej na sterydy. Mam wdrożyć w życie sex :)
Dzieci duże jak na bliźniaki. Mają 3100 i 2700 przy czym pierwszy wynik może być zaklamany w górę z powodu tego, że główkę mierzona po skosie ( głową w kanale rodnym).

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziecko nr dwa w ciągu dwóch dni zmieniło ustawienie i jest głową w dół. Mamy dwóch panów ułożonych wzorowo do porodu SN. Rodzimy 17.11.
Nie muszę już przyjeżdżać dwa dni wcześniej na sterydy. Mam wdrożyć w życie sex :)
Dzieci duże jak na bliźniaki. Mają 3100 i 2700 przy czym pierwszy wynik może być zaklamany w górę z powodu tego, że główkę mierzona po skosie ( głową w kanale rodnym).

No no to Twój mężczyzna pewnie będzie skakać z radości:) Ale rewelacyjnie trzymam za Was kciuki oby wszytko się udało:)

reklama

Widzisz jak pięknie się układa. Maluchy ewidentnie chcą się sn urodzić [emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry