LisiaMama
Fanka BB :)
Ja tez miałam ponad 2kg w trakcie 32 tygodnia - sporo dziewczyn tu tak ma [emoji846] lekarz mówi, ze bardzo dobrze przybiera na wadze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wszystko zalezy od rodzicow ja jestem drobna luby tez wiec nie spodziewalam sie, ze nasze dziecko bedzie wieksze ale lekarz powiedzial ze miesci sie w normie i ladnie przybiera bo proporcjonalnie wiec nie martwie sie, ze wazy dopiero 1650gramJa tez miałam ponad 2kg w trakcie 32 tygodnia - sporo dziewczyn tu tak ma [emoji846] lekarz mówi, ze bardzo dobrze przybiera na wadze
To wszystko zalezy od rodzicow ja jestem drobna luby tez wiec nie spodziewalam sie, ze nasze dziecko bedzie wieksze ale lekarz powiedzial ze miesci sie w normie i ladnie przybiera bo proporcjonalnie wiec nie martwie sie, ze wazy dopiero 1650gram
Haha kiedys czytalam tez, ze natura tak stworzyla kobiety, ze maja one dzieci tak duze jakie sa w stanie same urodzicTo prawda, ja malutka nie jestem, mój mąż też nie. Ciężko żeby maluch po nas był drobniutki. Ale wolałabym żeby tył sobie swobodnie po porodzie [emoji14] Bo 5 kg nie urodzę [emoji14] a przynajmniej nie sn.
Haha kiedys czytalam tez, ze natura tak stworzyla kobiety, ze maja one dzieci tak duze jakie sa w stanie same urodzic
Tu trzeba by popatrzeć na statystyki.Podejrzewam, ze akurat z tym to różnie moze byc... nie bez powodu teraz jest sporo cesarek, a dawniej była spora umieralność przy porodach