Olgi89
Fanka BB :)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe stosowałam to wszystko prócz akupunktury ostatnim razem! Niestety na mnie zero wpływu. Herbatki z liści malin mi już wychodziły bokiem, wiesiołka lubię w smaku więc bralam go namiętnie nawet leżąc na patologii też stosowałam... niestety... sex 3 razy dziennie i wielka dupa... strasznie mnie to meczylo psychicznie:/ ale próbować trzeba wiem że na niektóre dziewczyny to działa...No to wiesiołek w kapsułkach 2x1 doustnie i 1x dowcipnie prosto w szyjkę (spokojnie od 36tc), tak samo daktyle suszone oraz herbata z liści malin. Dodatkowo sex (to tak jak wiesiołek prostaglandyny dla przygotowania szyjki) I oksytocyna (na skurcze). Można akupresurą działać (ja się wybieram po skończonym 37tc to jak dowiem się kto jest w 3mieście polecany mogę dać Ci znać). Dodatkowo masaż brodawek sutkowych samemu, zatrudnić męża albo przystawić laktator elektryczny. Może się uda [emoji6]
Nie straszę. To tylko jeden przypadek. Pewnie nie często tak bywa.Nie straaasz
Na mnie zadziałał seks, bo bzyknęliśmy się koło 23, a o 4 zaczął się poród. Wcześniej byliśmy u położnej, która sprawdzała jak się ma sytuacja i jeszcze o 21 było rozwarcie na opuszek palca (podobnie jak od tygodnia).Hehe stosowałam to wszystko prócz akupunktury ostatnim razem! Niestety na mnie zero wpływu. Herbatki z liści malin mi już wychodziły bokiem, wiesiołka lubię w smaku więc bralam go namiętnie nawet leżąc na patologii też stosowałam... niestety... sex 3 razy dziennie i wielka dupa... strasznie mnie to meczylo psychicznie:/ ale próbować trzeba wiem że na niektóre dziewczyny to działa...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty to jesteś letni ewenement my wszystkie tu puchłyśmy i narzekałysmy a ty w żywioleNie straszę. To tylko jeden przypadek. Pewnie nie często tak bywa.
Ja osobiście wolałabym rodzić w lecie i w ostatnich tygodniach chodzić w zwiewnych sukienkach i sandałkach, a nie w płaszczu i kozakach.
Na mnie zadziałał seks, bo bzyknęliśmy się koło 23, a o 4 zaczął się poród. Wcześniej byliśmy u położnej, która sprawdzała jak się ma sytuacja i jeszcze o 21 było rozwarcie na opuszek palca (podobnie jak od tygodnia).
Ja tez sie czulam swietnie latemTy to jesteś letni ewenement my wszystkie tu puchłyśmy i narzekałysmy a ty w żywiole
Ja tez sie czulam swietnie latem
30*C to jest toooo
A ja mam dzis totalna niemoc ... Chyba sobie poleze caly dzien i tyle bo nie mam sily na nic mala tez rozleniwiona jakas
Dla mnie to byl istny HORROR ! plakalam z goraca i lezalam w wannie zimnej wody..
Mieszkanie mamy takie ze caly dzien od 12 jakos wali slonce w same okna , doslownie sauna !!! Dramat byl !!! a dzis 11st. i cudownie sie czuje chociaz od wczoraj mam nabrzmiale dlonie i stopy :/
Kciuki za wizytę[emoji4]Dziś 6.10, ruszam zatem do lekarza podglądywać mojego Leośka... dziś 29t6d... ciekawe czy też przebiliśmy 2 kg....[emoji848][emoji848][emoji848]
U mnie też zimno powoduje niemoc i niechęć do jakiejkolwiek aktywności.A ja mam dzis totalna niemoc ... Chyba sobie poleze caly dzien i tyle bo nie mam sily na nic mala tez rozleniwiona jakas