Antiope
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby jednak obyło się bez cc.Ja tez juz od polowy listopada odloze luteine i zaczne przytulasy z mezem [emoji23][emoji23] gdzies tak mysle ze pod koniec lostopada powinnam sie wtedy wypakowac o ile nie zdazy sie to wczesniej ;/
Dzis czytalam o dziewczynie ktora miala zawsze niskie ciśnienie, a w ciazy jej skoczylo tak jak mi 130/80 i tez miala mierzyc itd i jak zaczela rodzic to jej skoczylo do 160 na 100 i nie mogli zbic i skonczylo sie cesarka ja nie chce cc ;(
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam ostatnio to plamienie i spinający się trochę częściej brzuch i dostaliśmy zakaz seksu, a ja nakaz oszczędzania się, pomimo, że szyjka ani mi się nie skróciła, ani nie zmiękła.Dziewczyny doradzcie...
Ja dzisiaj po ostatnim trzecim usg w 31tc - Helenka malutka, tydzien 'mlodsza' ale zdrowa!
Za to ja mam małe rozwarcie i skrócona szyjke (ile cm dokładnie nie wiem bo mnie trójce stres zjadl) a do tej pory było ok.
W związku z tym że gina mam 50km od domu a Matka Polka już w ogóle 100km to za 3tyg kolejna wizyta razem z torbą do szpitala jakby było gorzej....
Mam męża wyrzucić z okolic krocza i się oszczędzać - czyli chyba nie muszę leżeć bo dostanę swira!!! Tym bardzej że słabo śpię :/
Szczegółów się nie wypytalam bo wizja leżenia w szpitalu mnie opanowała....
Jak to u was wygląda - bo widziałam że niektore też męczy szyjka czy rozwarcie :/