reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Dzis 27 wrzesnia Wizytuja:

- Aneta_ck

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa

27 wrzesien ( wtorek) ktg *10.30 - Aneta_ck
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
28 wrzesnia ( sroda) - Karelka
28 wrzesnia ( sroda) - Pajuinka
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
29 wrzesnia ( czwartek) *13.30 - Elunia1983
29 wrzesnia ( czwartek) *18.30 - Nonkatoja
29 wrzesnia ( czwartek) - Majka23x
3 pazdziernik ( poniedziałek) - xXxIzuLQaxXx
3 pazdziernik ( poniedziałek) - Lisiamama
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa
4 pazdziernik ( wtorek) usg * 10.30 - Aneta_ck
4 pazdziernik ( wtorek) usg - MsmaNadii2
5 pazdziernik ( sroda) *9.00- Joshi
5 pazdziernik ( sroda) - Luxuorius
6 pazdziernik (czwartek) usg *11.40 - Krasnal77
7 pazdziernik ( piatek) * 16.45 - Gabinia
10 pazdziernik ( poniedziałek) - Creativo
10 pazdziernik ( poniedziałek) * 14.20- Antiope
10 pazdziernik ( poniedziałek) *15.00 - Elifit
12 pazdziernik ( sroda) - Pajuinka
12 pazdziernik ( sroda) *17.00 - Krasnal77
13 pazdziernik ( czwartek) *9.00 - K8sad
14 pazdziernik ( piatek) - Noemi87
18 pazdziernik ( wtorek) - Lenam77
19 pazdziernik ( sroda)- Ritia
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Daarika, Karelka super wiadomości.
Ja też dziś po nadprogramowej wizycie. Szyjka bardzo długa (5 cm) i zamknięta, więc to plamienie to nie z tego. Możliwe, że wdała się jakaś infekcja, ale nie dało się zrobić posiewu, bo dopiero co skończyłam profilaktycznie brać lactibios femina. Dostałam jakieś globulki na 3 dni, a jak nie przejdzie, to za tydzień posiew.
A co do młodego, to nie wiem czy tak wyskoczył od ostatniego usg 5 dni temu, czy kwestia innego sprzętu, ale wychodzi na to, że waży...1890 g :-p
Joshi wpisz mi proszę następną wizytę na 10.10 o godzinie 14.20. Tą z 6 października możesz wykreślić.

Ja też dziś po nadprogramowej wizycie. Szyjka bardzo długa (5 cm) i zamknięta, więc to plamienie to nie z tego. Możliwe, że wdała się jakaś infekcja, ale nie dało się zrobić posiewu, bo dopiero co skończyłam profilaktycznie brać lactibios femina. Dostałam jakieś globulki na 3 dni, a jak nie przejdzie, to za tydzień posiew.
A co do młodego, to nie wiem czy tak wyskoczył od ostatniego usg 5 dni temu, czy kwestia innego sprzętu, ale wychodzi na to, że waży...1890 g :-p
Joshi wpisz mi proszę następną wizytę na 10.10 o godzinie 14.20. Tą z 6 października możesz wykreślić.

Hohohoh, piękny wynik! Czyżby Twój maluch przegonił Gabinię? Gratki!

az taka waga? co lekarz mowil na ta wage?

Gratulacje!!! Wielki maluch :)

reklama
Gratki dla wszystkich mamusiek az jestem ciekawa ile moja mala teraz wazy i jaka duza bedzie a wizyta dopiero za dwa tygodnie buuu

Do góry