reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Melduję się po wizycie. Antiope i Gabini pod względem wagi malucha nie przebiłam - "tylko" 1600 g. Ale za to na pewno przebiję długością nóg! Prawie 2 tyg wyprzedzają resztę. Będzie skoczek albo koszykarz jak nic :) Długi i chudy jak szparag po mamusi :)
Poza tym wszystko wygląda ok. I co mnie cieszy! Nareszcie udał się głową w dół!!!! :) Poród już nie w mikołaja, przesunęliśmy się na końcówkę listopada. Także chyba m.in. z Anetką (o ile mnie pamięć nie myli) będziemy otwierać peleton grudniówek :)

Dzis 28 wrzesnia Wizytuja:

- Bonusowa
- Daarikaa
- Aneta_ck
- MamaNadii

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa

4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa
4 pazdziernik ( wtorek) usg * 10.30 - Aneta_ck
4 pazdziernik ( wtorek) usg - MamaNadii2
5 pazdziernik ( sroda) *9.00- Joshi
5 pazdziernik ( sroda) - Luxuorius
6 pazdziernik (czwartek) usg *11.40 - Krasnal77
6 pazdziernik ( czwartek) *17.00 - Lenam77
7 pazdziernik ( piatek) * 16.45 - Gabinia
10 pazdziernik ( poniedziałek) - Creativo
10 pazdziernik ( poniedziałek) * 14.20- Antiope
10 pazdziernik ( poniedziałek) *15.00 - Elifit
12 pazdziernik ( sroda) wizyta - Pajuinka
12 pazdziernik ( sroda) *17.00 - Krasnal77
13 pazdziernik ( czwartek) *9.00 - K8sad
13 pazdziernik ( czwartek) - majka23x
14 pazdziernik ( piatek) - Noemi87
18 pazdziernik ( wtorek) - Lenam77
18 pazdziernik ( wtorek)* 18.30 - Nonkatoja
18 pazdziernik ( wtorek) - majka23x usg
19 pazdziernik ( sroda)- Ritia
24 pazdziernik (poniedziałek) - MamaNadii2
31 pazdziernik ( poniedzialek ) *8.40 - Lola Lolitta

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Ostatnia edycja:
Melduję się po wizycie. Antiope i Gabini pod względem wagi malucha nie przebiłam - "tylko" 1600 g. Ale za to na pewno przebiję długością nóg! Prawie 2 tyg wyprzedzają resztę. Będzie skoczek albo koszykarz jak nic :) Długi i chudy jak szparag po mamusi :)
Poza tym wszystko wygląda ok. I co mnie cieszy! Nareszcie udał się głową w dół!!!! :) Poród już nie w mikołaja, przesunęliśmy się na końcówkę listopada. Także chyba m.in. z Anetką (o ile mnie pamięć nie myli) będziemy otwierać peleton grudniówek :)
Super wiesci, gratulacje!!!!! [emoji1]

Wydaje mi sie ze ja agucha lola gabinia i antiope i kindzia i lenam? tez jakos wczensiej miały terminy ;) ja jak doyrwam do konca października to bede szczesliwa po 30.10 moze wychodzic :)

Wydaje mi sie ze ja agucha lola gabinia i antiope i kindzia i lenam? tez jakos wczensiej miały terminy ;) ja jak doyrwam do konca października to bede szczesliwa po 30.10 moze wychodzic :)

No gdyby brać pod uwagę usg, to mnie też koniec listopada wychodzi, jakoś 26/27 listopad. Ale ja się trzymam terminu z om, bo po prostu moje dziecko jest duże, a nie starsze.

reklama
No ja czekam jeszcze na pomiar mojego ludka po 30. Tygodniu, bo tez mam duzego zucha;) wiec czekajcie dziewczyny co tam u mojego pulpecia się okaże:) w 27t 5d miał już 1405g. Jestesmy z terminem za Wami bo na polowe grudnia dopiero

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry