reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Dziewczyny takie cos wyczytałam woow myslalam ze to normalne ze boli kopniecie w pecherz

"Bolesne ruchy płodu nie wróżą nic dobrego. – Kiedy pacjentka skarży się na bolesność uderzeń, kopnięcia w pęcherz czy tuż pod wątrobę i towarzyszy im pieczenie, nie znaczy to wcale, że dziecko faktycznie mocno kopie. Może np. sygnalizować małą ilość wód w pęcherzu owodniowym i wtedy (przeważnie) kobieta musi się poddać specjalistycznemu leczeniu w szpitalu."

Dziewczyny takie cos wyczytałam woow myslalam ze to normalne ze boli kopniecie w pecherz

"Bolesne ruchy płodu nie wróżą nic dobrego. – Kiedy pacjentka skarży się na bolesność uderzeń, kopnięcia w pęcherz czy tuż pod wątrobę i towarzyszy im pieczenie, nie znaczy to wcale, że dziecko faktycznie mocno kopie. Może np. sygnalizować małą ilość wód w pęcherzu owodniowym i wtedy (przeważnie) kobieta musi się poddać specjalistycznemu leczeniu w szpitalu."
Mnie boli jak mala kopie a lekarze wszyscy mówią ze ilosc wód plodowych jest ok. A badalo mnie co najmniej 7 ;)

ja to zaczelam teraz odczuwać takie bolesne w pęcherz a 2 tyg ilość wod płodowych w normie.Teraz od dwóch dni już nie kopie po pęcherzu a wczoraj tylko delikatnie.

Hej Dziewczynki!
Nie wiem co się wczoraj stało, ale co chciałam do Was zajrzeć wyskakiwał mi error :/ dziś już wszystko działa więc piszę :)

Byłam wczoraj na usg III trymestru. Marysia jest śliczna i zdrowa :) waży 1530g i ułożyła się główkowo... Na początku sobie ziewała rozkosznie, a później otwierała oczka :)
Poprosiłam od razu lekarza o sprawdzenie tego mojego spojenia, ale na szczęście wszystko z nim dobrze i mam nadzieję, że nie będzie żadnych przeciwskazań do poród sn :)

reklama
Do góry