reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Jaaaa te wasze dziubasy super są :)

A myślałam że mój chłopiec to wielkoluda jest :)

Wróciłam z wizyty, młody ma 1655g.
Termin z USG przesunięty na 30 listopad ....
Mam 29tydz 2 dzień, a młode wielkie na 31tydz4 dzień. Gin już zapowiedział że będzie grubo ponad 3500g przy porodzie.
I będzie długi więc pewnie brata przegoni :)
Przytylam 2 kg od ostatniej wizyty.
Próbował robić 4d, ale buźkę miał wtulona w łożysko i jest mega niewyraźne, za to w 2d piękny profil i usteczka i nosek z przodu było widać oooooooch :)
No i glowa od wczoraj w dół hura!!!!!
:)

Normalnie rozczulilam się !!!! :D
Te nasze fasolaki z 3 cm tak urosły :*

Jaaaa te wasze dziubasy super są :)

A myślałam że mój chłopiec to wielkoluda jest :)

Wróciłam z wizyty, młody ma 1655g.
Termin z USG przesunięty na 30 listopad ....
Mam 29tydz 2 dzień, a młode wielkie na 31tydz4 dzień. Gin już zapowiedział że będzie grubo ponad 3500g przy porodzie.
I będzie długi więc pewnie brata przegoni :)
Przytylam 2 kg od ostatniej wizyty.
Próbował robić 4d, ale buźkę miał wtulona w łożysko i jest mega niewyraźne, za to w 2d piękny profil i usteczka i nosek z przodu było widać oooooooch :)
No i glowa od wczoraj w dół hura!!!!!
:)

Normalnie rozczulilam się !!!! :D
Te nasze fasolaki z 3 cm tak urosły :*

Ho! No to kawał chłopa! Super, gratulacje!!!

My po wizycie w instytucie matki i dziecka, pani doktor w szpitalu bardzo dokładna i miła. Serce małego (spec. echo serca płodu) w porządku, komory, zastawki, przepływy prawidłowe. Leżałam i łzy jakoś tak same płynęły. Uf. :)

Super wieści. Zobacz wszystkie czarne chmurki, którymi gdzieś się martwiłaś znikają. Bedzie lada chwila piękny, zdrowy, silny JAN :)

reklama
U mnie wsio ok. Następna wizyta 10.10 o 15.00

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry