reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Gratuluję udanych wizyt.
Mój mały poprzecznie. Na razie się jeszcze nie stresuję, choć starszy jak się obrócił głową w dół koło 20 tygodnia, tak już został.
Mam pytanie: czy u Was szyjka ma cały czas tę samą długość od początku ciąży, czy ta długość się zmienia? Ja z ciekawości spojrzałam w kartę ciąży i mam trzy pomiary: najpierw 40 mm, później 41 mm, a teraz 36 mm. I nie wiem, czy mój gin czasem czegoś nie przeoczył...
U mnie szyjka raz miała 4,5, a drugi prawie 5. Więcej pomiarów chyba nie miałam.

reklama
hej dziewczyny meldujemy się dopiero dziś, wczorajszy dzień był zalatany i w ogóle masakryczny :(
Więc tak u nas wszystko w najlepszym porządeczku, szyjka ok, niuniuś ma już lekko ponad 500g oczywiście skakał i machał wszystkim he he, ma śliczny zadarty nosek na szczęście nie po mamusi kluk :D:D jestem zachwycona że mogłam zobaczyć moje maleństwo no a cukry wiadomo, obserwować mierzyć i insulinka :)
Teraz wizyta jedna 9.09. diabetolog i 29.09 gin

Z opoznieniem melduje, ze na sobotniej wizycie wszystko dobrze. Wg pomiarow wychodzi nam 27 + 3 na dzien dzisiejszy i szacowany termin na 1.12 :) Moje szczescie wazy juz 1100 gram i pieknie pokazal buzke i jajeczka na 4d :) Jak sie troche ogarne to zarzuce fotka :)

Kciuki za dzisiaj wizytujace!

Ja po wizycie, rozwarcie nie postepuje ale nadal mam lezec jak najwiecej, i uwazac na siebie, w razie nasilania bóli lub skurczy mam jechac do szpitala..
Maluch tetno ma 140 zawsze :)
Nastepna wizyta dopiero 3 pazdziernik, bo doktorka idzie na urlop znowu.
Pewnie pojdziemy wczesniej na jakies usg ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Z opoznieniem melduje, ze na sobotniej wizycie wszystko dobrze. Wg pomiarow wychodzi nam 27 + 3 na dzien dzisiejszy i szacowany termin na 1.12 :) Moje szczescie wazy juz 1100 gram i pieknie pokazal buzke i jajeczka na 4d :) Jak sie troche ogarne to zarzuce fotka :)

Kciuki za dzisiaj wizytujace!
Super! kawał chłopaka już.

Ja po wizycie, rozwarcie nie postepuje ale nadal mam lezec jak najwiecej, i uwazac na siebie, w razie nasilania bóli lub skurczy mam jechac do szpitala..
Maluch tetno ma 140 zawsze :)
Nastepna wizyta dopiero 3 pazdziernik, bo doktorka idzie na urlop znowu.
Pewnie pojdziemy wczesniej na jakies usg ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo się cieszę, że rozwarcie nie postępuje. To najważniejsze. Oszczędzaj się, a wszystko będzie dobrze.

reklama
Dzis 5 wrzesnia Wizytuja:
- xXxIzuLQaxXx

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa.

5 wrzesnia ( poniedzialek) *10.00 - xXxIzuLQaxXx
6 wrzesnia ( wtorek) * 10.30 - Aneta_ck
6 wrzesnia ( wtorek) * 16.30 - Gabinia
7 wrzesnia ( sroda) *8.00 - Joshi
8 wrzesnia ( czwartek) *19.00 - Antiope
12 wrzesnia (poniedziałek) - MamaNadii
14 wrzesnia ( sroda) - K8sad
14 wrzesnia ( sr9da) - Pajuinka
16 wrzesnia ( piatek) * 17.45 - Didi133
16 wrzesnia ( piatek) - Noemi87
20 wrzesnia ( wtorek) * 13.00 - Lenam77
21 wrzesnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
22 wrzesnia ( czwartek) *15.00 - Elifit
22 wrzesnia ( czwartek) - K8sad
22 wrzesnia ( czwartek) usg - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 15.00 - Elifit
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Daarikaa
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Bonusowa
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Ritia
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
29 wrzesnia ( czwartek) *13.30 - Elunia1983
29 wrzesnia ( czwartek) *18.30 - Nonkatoja
3 pazdziernik ( poniedziałek) - xXxIzuLQaxXx
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry