reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ja już po. Oskar już koło 1kg waży, główką w dół jest ułożony. Machał rączkami i nózkami[emoji173]. Szyjka bez zmian, zamknięta. Dziś nie mam zdjęć. Pytałam o wynik glukozy i mój gin powiedział, że ważne że wyniki w normie, a nie zawsze musi spadac. I dostałam zaświadczenie, że mogę lecieć na wakacje.[emoji4]. Mam nadal pracować nad hemoglobiną. Następna wizyta 29 września o 18:30. Joshi dopiszesz mnie do listy? [emoji9]
A dostałam skierowanie na usg ostatniego trymrstru- mam zrobić za 3 tyg.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już po. Oskar już koło 1kg waży, główką w dół jest ułożony. Machał rączkami i nózkami[emoji173]. Szyjka bez zmian, zamknięta. Dziś nie mam zdjęć. Pytałam o wynik glukozy i mój gin powiedział, że ważne że wyniki w normie, a nie zawsze musi spadac. I dostałam zaświadczenie, że mogę lecieć na wakacje.[emoji4]. Mam nadal pracować nad hemoglobiną. Następna wizyta 29 września o 18:30. Joshi dopiszesz mnie do listy? [emoji9]
A dostałam skierowanie na usg ostatniego trymrstru- mam zrobić za 3 tyg.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje :)

Joshi śliczny tenTwoj Fabianek :)
Ja stopy moje 2 latka ciągle ciumkam, muszę przestać :D
Gratulacje wizyt, oby ciągle było ok tak do grudnia!!!! :)

Dzis 1 wrzesnia Wizytuja:
- Ewna
- Nonkatoja
- Lenam77

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa.

1 wrzesnia ( czwartek) * 12.00 - Ewna
1 wrzesnia (czwartek) *19.20 - Nonkatoja
1 wrzesnia ( czwartek) - Lenam77
2 wrzesnia ( piatek) * 9.00 - Ritia
3 wrzesnia ( sobota) *16.00 -MyDream
5 wrzesnia ( poniedzialek) *10.00 - xXxIzuLQaxXx
6 wrzesnia ( wtorek) * 10.30 - Aneta_ck
6 wrzesnia ( wtorek) * 16.30 - Gabinia
7 wrzesnia ( sroda) *8.00 - Joshi
8 wrzesnia ( czwartek) *19.00 - Antiope
12 wrzesnia (poniedziałek) - MamaNadii
14 wrzesnia ( sroda) - K8sad
14 wrzesnia ( sr9da) - Pajuinka
16 wrzesnia ( piatek) * 17.45 - Didi133
16 wrzesnia ( piatek) - Noemi87
21 wrzesnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
22 wrzesnia ( czwartek) *15.00 - Elifit
22 wrzesnia ( czwartek) - K8sad
22 wrzesnia ( czwartek) usg - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 15.00 - Elifit
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Daarikaa
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Bonusowa
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze ja usg 20 września o 13.00 :)

reklama
Joshi możesz poprawić moja wizyte zamiast 10 października na 4 października na 9:00 :)

Chyba jedna z nas, ewentualnie dwie (antiope? Joshi?) nie miałyby nic przeciwko gdyby wyskoczyla inna plec niż mówili lekarze. ;) ale wiadomo co jest najważniejsze - ZDROwie i tego się trzymajmy :)

Kciuki za dziś wizytujące
Ja też bym nic nie miała przeciwko. :)

Jak ja wam zazdroszczę, że dzieci się już przekręciły. Tak chciałabym rodzić naturalnie. A tu moi panowie zrobili psikusa i oboje głowami go góry się przekrecili. :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry