reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja też bym nic nie miała przeciwko. :)

Jak ja wam zazdroszczę, że dzieci się już przekręciły. Tak chciałabym rodzić naturalnie. A tu moi panowie zrobili psikusa i oboje głowami go góry się przekrecili. :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój niemal kilogramowy "arbuzik" też leży ciągle w inną stronę, tylko nie głową w dół. Jeszcze ma czas wisieć do góry nogami :)

reklama
Ja tez sie zastanawiam jak Jasiek jest usadowiony na dzien dzisiejszy, ale czuje ze dupka do dolu. Na ostatnim USG siedzial poprzecznie. Jutro wizytuje, zobaczymy jak bedzie tym razem aczkolwiek caly czas jestem dobrej mysli bo maja jeszcze troche czasu.

Dzis 2 wrzesnia Wizytuja:
-

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze maleństwa.
- Ritia

2 wrzesnia ( piatek) * 9.00 - Ritia
3 wrzesnia ( sobota) *16.00 -MyDream
5 wrzesnia ( poniedzialek) *10.00 - xXxIzuLQaxXx
6 wrzesnia ( wtorek) * 10.30 - Aneta_ck
6 wrzesnia ( wtorek) * 16.30 - Gabinia
7 wrzesnia ( sroda) *8.00 - Joshi
8 wrzesnia ( czwartek) *19.00 - Antiope
12 wrzesnia (poniedziałek) - MamaNadii
14 wrzesnia ( sroda) - K8sad
14 wrzesnia ( sr9da) - Pajuinka
16 wrzesnia ( piatek) * 17.45 - Didi133
16 wrzesnia ( piatek) - Noemi87
20 wrzesnia ( wtorek) * 13.00 - Lenam77
21 wrzesnia ( sroda) * 17.00 - Krasnal77
22 wrzesnia ( czwartek) *15.00 - Elifit
22 wrzesnia ( czwartek) - K8sad
22 wrzesnia ( czwartek) usg - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Lenam77
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 8.40 - Lola Lolitta
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 15.00 - Elifit
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Daarikaa
26 wrzesnia ( poniedzialek) * 16.30 - Bonusowa
26 wrzesnia ( poniedzialek) - Ritia
28 wrzesnia ( sroda) * 9.00 - Tuiles
29 wrzesnia ( czwartek) - Pola.
29 wrzesnia ( czwartek) *13.30 - Elunia1983
29 wrzesnia ( czwartek) *18.30 - Nonkatoja
4 pazdziernik (wtorek)usg-Bonusowa
4 pazdziernik ( wtorek) *:9.00 - Daarikaa

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][/U]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja tez sie zastanawiam jak Jasiek jest usadowiony na dzien dzisiejszy, ale czuje ze dupka do dolu. Na ostatnim USG siedzial poprzecznie. Jutro wizytuje, zobaczymy jak bedzie tym razem aczkolwiek caly czas jestem dobrej mysli bo maja jeszcze troche czasu.

Myślę że zacznę sie powoli martwić, jak nadal będzie się przekręcał na boki po 32 tyg. Teraz jeszcze (jeszcze!) jestem spokojna :)

Ja dzis bylam na krzywej cukrowej, z trudem wysiedzielismy tam z mezem 2 godziny, normalnie wynudzilam sie za wszystkie czasy [emoji4]
Nie bylo tak zle, na chwile mnie mdlilo po wypiciu, ale pozniej mi przeszlo. Tylko ze ciagle chce mi sie spac odkad wypilam magiczny eliksir. Aha, i moglam cytrynke [emoji6]
Oby wyniki byly dobre.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej cioteczki. Michalinka chciała się z wami przywitać :)
IMG_3314-1.jpg

Załączniki

• IMG_3314-1.jpg
    IMG_3314-1.jpg
    280,5 KB · Wyświetleń: 267
Myślę że zacznę sie powoli martwić, jak nadal będzie się przekręcał na boki po 32 tyg. Teraz jeszcze (jeszcze!) jestem spokojna :)
Ja to czasami za dużo myślę naprzód. Moja też nie tak jak trzeba, pupką do dołu ale tak czytam was, że jeszcze ma czas się przekręcić więc staram się nie stresować.

Jak tam wizytujace?

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie: czy u Was szyjka ma cały czas tę samą długość od początku ciąży, czy ta długość się zmienia? Ja z ciekawości spojrzałam w kartę ciąży i mam trzy pomiary: najpierw 40 mm, później 41 mm, a teraz 36 mm. I nie wiem, czy mój gin czasem czegoś nie przeoczył...

reklama
Ja też bym nic nie miała przeciwko. :)

Jak ja wam zazdroszczę, że dzieci się już przekręciły. Tak chciałabym rodzić naturalnie. A tu moi panowie zrobili psikusa i oboje głowami go góry się przekrecili. :/

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój synuś jak zegareczek - wszystkie kierunki zalicza [emoji16] Pierworodna przekręciła się w 38tc a drugorodna w 34 czy 36tc [emoji6] luzik, mają czas. Najważniejsze aby dzidziuś A był główkowo [emoji6]

Do góry