reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Zapomnialam wczoraj napisac po wizycie u okulisty. Niestety konkretnie nie dowiedzialam sie nic na temat tego czy moge rodzic naturalnie, ale mówiła ze dosc duzo mi sie wada poglebila od ostatniego porodu, i jak chce zaświadczenie czy moge rodzic naturalnie czy nie, to musze isc do panstwowego okulisty, bo ci prywatni podobno nie maja uprawnien do wystawiania takich dokumentow..

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No co ty, ja byłam prywatnie 160 zł zabulilam i dostałam zaświadczenie o braku przeciwwskazań do porodu.
Jedynie optyk nie może takiego zaświadczenia wydać, ale okulista jak najbardziej

Zapomnialam wczoraj napisac po wizycie u okulisty. Niestety konkretnie nie dowiedzialam sie nic na temat tego czy moge rodzic naturalnie, ale mówiła ze dosc duzo mi sie wada poglebila od ostatniego porodu, i jak chce zaświadczenie czy moge rodzic naturalnie czy nie, to musze isc do panstwowego okulisty, bo ci prywatni podobno nie maja uprawnien do wystawiania takich dokumentow..

naprawde prywaciarze nie maja uprawnien by wystawic takie zaswiadczenie? nie strasz, bo ja ide przed porodem prywatnie, bo na kase chorych to takie terminy, ze szok

Dziewczyny poczytajcie jakie wady wzroku są wskazaniem do cc. Może nie musicie się kroić?

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Chyba tylko problemy z siatkówką i ryzyko jej odklejenia. .. no ale jak to moją znajoma napisała na swoim blogu - niedługo platfus będzie wskazaniem do cc.
Ja wcale nie chce cc [emoji23] ale zapytalam o ta opinie jakby moja gin chciala. No ale nie wystawiają no to powiem gin ze nie wystawiają i tyle.

Do góry