reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Pajuinka Pola Bonusowa kciuki z dzis dziewczyny o której wizytujecie? Jest stresik?

Mojeboje kciuki za jutro &&&&&%

Oby maluchy sie pokazaly cale i zdrowe. I za wizytujace co nie pamięta tez KCIUKI:)
Miałam mieć o 11 wizytę a zadzwonili czy mogę na 12 przyjść. Ehh..dodatkowa godzina stresu ale co zrobić[emoji14]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Golenie to jest coś czego nienawidzę :( Kremu nie można w ciąży przynajmniej nie zaleca się bo to to chemiczne i może bardziej podrażniać. Po goleniu maszynką mam wieczne krostki. Nogi golę elektryczną. Wosku i depilatora sie boję. Kurcze dobrze że w grudniu rodzimy :p
Tez mam po maszynce krostki i podraznienie, ale od kiedy uzywam sudocrem zaraz po goleniu jest o niebo lepiej! Zadnych zaczerwienien i krostek :)

Wszystki wczoraj wizytujacym gratuluje!!! I mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

Kciuki za wizytujące!

Dziewczyny pomóżcie bo już zglupialam, czy jak umowie się na 4d w 21tyg to posprawdzają wszystkie narządy tak jak na polowkowym?

reklama
Do góry