reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Grama Gabinia Krasulas zdrowych maluszkow :) I dobrych swoichbwynikow

Karelka oby male chcialo pokazac Mamie Kim jest . &&&&za dobre wymiary maluszka

U mnie
Hemoglobina 12 ( widelki 12-15)
Cukier 75 po h 8,18 po 2h 5,95 (widelki 3-5,5)
W moczu bakterie. Czekam żeby pojechać i zostawić mocz do posiewu od 7mej czynne.
Z głowy pisze nie pamięta więcej. A waga znowu +1. Co 3tyg plus 1!!! Mam 69
A potem z dzieckiem do kliniki do Kielc jadę.

Dziewuszki się pokazują to dobrze, moi synowie będą mieli za kim ganiać hehehe .
Gratulacje z całego serca!!! :*

Trzymam kciuki za wizyty!!!!! :)

gratuluję szczęśliwych wizyt i trzymam kciuki za następne tylko dobre wiadomości:)

ja jak byłam na IP i lekarka robiła mi USG to najpierw zapytała czy wiem, co będzie. Mówię,że chłopiec, a ona z takim uśmiechem- "no prawda, chłop jak nic"!
więc chyba nie mam co się za różem rozglądać:]

ale to moje pierwsze dziecko, więc jest mi typowo obojętne czy będzie chłopiec czy dziewczynka.
(aczkolwiek mąż i teśc zwariowali że to chłopak)

Lookata a masz zdjecie "dowodowe" ze corcia? Pokaz

Hehe dowód mam tylko że w postaci zapisu 4d,wieczorem usiądę przy kompie i porobię print screeny ;) póki co mam takie pod ręką

Załączniki

• received_10207900248116874.jpeg
    received_10207900248116874.jpeg
    15,6 KB · Wyświetleń: 75
reklama
ja po wizycie. maluch rosnie jak na drożdżach ma teraz 454g. lekarz mowi ze jego udo poza górną granica i brzuszek tez i mam sie przygotowac na nadejscie ....smoka; )
maluszek bezwiata szans na fikanie bo jest wcisniety do macicy lezy główka w dol obrocony do swiata i nozkami moze pofikac ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry