reklama
K
Krasnal77
Gość
No ja liczę, że mój chłopak jutro dalej będzie chłopakiem!
Może w końcu uda mi się wtedy uwierzyć w moje szczęście)
Może w końcu uda mi się wtedy uwierzyć w moje szczęście)
anio0
Fanka BB :)
Kobitki, póki mi się przypomniało i dorwałam się do laptopa z dojściem do internetu Pamiętajcie o uzupełnianiu danych do wątku z wymiarami i wagami naszych Dzieciaczków. Byłoby fajnie móc porównywać wymiary z Waszymi i na bieżąco aktualizować rozwój Maluszków
Gratuluję i zazdroszczę. To niesprawiedliwe, że niektórzy mają aż dwie córcie, a ja żadnej
Antiope... Można to odwrócić co do synów ale dla mnie to akurat nie miało teraz znaczenia bo kompan zabawy dla córki będzie mam nadzieję wyśmienity Fajnie mieć siostrę, ja mam tylko kuzynki Troszkę mi szkoda męża choć mówi że dla niego też to nie ma teraz znaczenia bo wie że będzie za Laurą szalał ale wiadomo każdy facet chciałby syna gdzieś tam w środku.. A my już warsztat zamykamy chyba że będzie wpadka
Dwie córki prawie że na stanie a od dziecka marzyłam o dwóch synach hahaha ale jak wiadomo z forumowych opowieści jeszcze nie wiadomo co tam w brzuchu siedzi okaże się na porodówce Choć lekarz mówił że tu płeć na 100% widać
reklama
Kiedyś baba od wdrz opowiadała że jej koleżance też chłopca tyle że wróżyli i miał być na 100% facet a przy porodzie z franka frania sie zrobiła później się okazało że najwidoczniej wargi sromowe były za mocno opuchnięte co dawało mylny wynik