reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

ja po wizycie. maluch rosnie jak na drożdżach ma teraz 454g. lekarz mowi ze jego udo poza górną granica i brzuszek tez i mam sie przygotowac na nadejscie ....smoka; )
maluszek bezwiata szans na fikanie bo jest wcisniety do macicy lezy główka w dol obrocony do swiata i nozkami moze pofikac ;)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
super wiadomosci !
ale duzy " maluszek " , kurcze a moje dopiero 150 g !!!
jak duza roznica miedzy rozwojem dzieci w zaledwie 2-3 tyg

reklama
ja po wizycie. maluch rosnie jak na drożdżach ma teraz 454g. lekarz mowi ze jego udo poza górną granica i brzuszek tez i mam sie przygotowac na nadejscie ....smoka; )
maluszek bezwiata szans na fikanie bo jest wcisniety do macicy lezy główka w dol obrocony do swiata i nozkami moze pofikac ;)

Ho ho to faktycznie smok :d ale grunt że zdrowe nie ma co martwić oby tak dalej rósł to będzie może kolejny rekord w wadze dziecka :) najwięcej to chyba 5kg (wiem nie pocieszyłam )

1469006550-1d1mld.jpeg

buzi nie ma jak chwycic ale.... klejnoty na wierzchu [emoji12]

Ooo jaaa! Gratulacje! Kawał Dzidziusia już!!! :p

wszystkim mamom po wizytach gratuluje. a smoczej mamie najbardziej!:) ja tez dolaczam do tego szczesliwego grona. ja 20t1d a Zosia wazy 320g (zmierzyc sie nie dala). serduszko 141/min i wszystkie organy wewnetrzne ok. u mnie szyjka 3,5cm (jestem po skroceniu wiec piekna jak na moje mozliwosci, no ale jestem tez na progesteronie). Nie wiem czy cos widac na zdjeciu bo moim zdaniem nic ale wklejam
1469011429876.jpg

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Załączniki

• 1469011429876.jpg
    1469011429876.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 335
Gratulacje dla mamusi i Zosienki [emoji7][emoji7][emoji7]
wszystkim mamom po wizytach gratuluje. a smoczej mamie najbardziej!:) ja tez dolaczam do tego szczesliwego grona. ja 20t1d a Zosia wazy 320g (zmierzyc sie nie dala). serduszko 141/min i wszystkie organy wewnetrzne ok. u mnie szyjka 3,5cm (jestem po skroceniu wiec piekna jak na moje mozliwosci, no ale jestem tez na progesteronie). Nie wiem czy cos widac na zdjeciu bo moim zdaniem nic ale wklejamZobacz załącznik 763527

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
Cześć dziewczyny! Dawno nic nie pisałam ale cały czas was podczytuje i cieszę się na każde dobre wieści o jakich piszecie. Dzieciaczki rosną jak na drożdżach!:)

Mi to się wydaje, że ta ciąża nawet za szybko mija. Raptem co się o niej dowiedziałam a za chwilę już połowa za mną. Obecnie tydzień 18+4. Wam też tak szybko ten czas płynie?

Mam pytanie a propo krzywej cukrowej. Dostałam skierowanie na badanie. Wcześniejsze badania glukozy wszystko w normie. Pytanie czy mam je robić teraz czyli tydzień 18+4 czy po 22 tygodniu? Jak to jest?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry