reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
W de ponoć pijemy soczek w którym jest glukoza, niby dobre [emoji12]Ojoj, to chyba wszędzie mają inne zdanie na ten temat bo mi w tamtej ciąży właśnie Panie z laboratorium doradzały żeby wypić z cytryną dla zabicia smaku. Ostatnio czytałam trochę na ten temat i w większości artykułów było napisane, że można z cytryną normalnie, że w innych krajach stosują jakieś inne sposoby żeby nie było czuć smaku- dziewczyny zresztą się tu o tym już wypowiadały- tylko w Polsce póki co nic takiego nie ma. Ale w jednym z artykułów była informacja, że nie zaleca się dodawać cytryny za tym drugim razem. Nie wiem jak to jest naprawdę, ja bynajmniej wtedy stosowałam i wyniki miałam dobre No ale jeśli faktycznie byłoby tak, że nie można to trzeba jakoś przeżyć
Niewiem dokładnie bo wiem tylko z opowieści sama jeszcze nie piłam.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
A no własnie o to mi chodzi
aneta_ck
Mam info z pierwszej ręki juz 4 razy ten soczek piłam dobru tylko w głowie sie po nim kręci jutro znowu do diabetologa wyspowiadac sięW de ponoć pijemy soczek w którym jest glukoza, niby dobre [emoji12]
noemi87
W de ponoć pijemy soczek w którym jest glukoza, niby dobre [emoji12]
No właśnie..i u nas też tak powinno być, ale u nas jak już wspomniała aneta _ck w dalszym ciągu średniowiecze
madzia.ch.1995
Na prawdę ta glukoza jest taka niedobra?? Ja jeszcze nigdy nie piłam ale na pewno niedługo będę musiała.. I zaczęłam się obawiać :/
sancia880
Idzie przezyc . No tak jest jakbys sam cukier pila [emoji23]Na prawdę ta glukoza jest taka niedobra?? Ja jeszcze nigdy nie piłam ale na pewno niedługo będę musiała.. I zaczęłam się obawiać :/
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
E tam, ja wypiłam bez problemu i mnie nawet smakowała. Dla mnie byłoby 1000x gorzej jak by to np. gorzkie było. Wtedy to bym się na pewno porzygała.Na prawdę ta glukoza jest taka niedobra?? Ja jeszcze nigdy nie piłam ale na pewno niedługo będę musiała.. I zaczęłam się obawiać :/
reklama
K
Krasnal77
Gość
A wapno w ciąży można bezpiecznie pić? Jakieś parszywe krostki mi wyszły i swędzieć zaczyna....