reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ehh średniowiecze normalnie. U nas w aptece kupuje sie taki soczek glukozowy o smaku winogron i jest super. Nie zwraca sie go nie trzeba rozrabiac ani niczego dodawac. A za glukoze i tak płacić trzeba. Taki soczek kosztuje okolo 20 zl.

1467808534-1d1mld.jpeg

Ojoj, to chyba wszędzie mają inne zdanie na ten temat bo mi w tamtej ciąży właśnie Panie z laboratorium doradzały żeby wypić z cytryną dla zabicia smaku. Ostatnio czytałam trochę na ten temat i w większości artykułów było napisane, że można z cytryną normalnie, że w innych krajach stosują jakieś inne sposoby żeby nie było czuć smaku- dziewczyny zresztą się tu o tym już wypowiadały- tylko w Polsce póki co nic takiego nie ma. Ale w jednym z artykułów była informacja, że nie zaleca się dodawać cytryny za tym drugim razem. Nie wiem jak to jest naprawdę, ja bynajmniej wtedy stosowałam i wyniki miałam dobre :) No ale jeśli faktycznie byłoby tak, że nie można to trzeba jakoś przeżyć ;)
W de ponoć pijemy soczek w którym jest glukoza, niby dobre [emoji12]
Niewiem dokładnie bo wiem tylko z opowieści sama jeszcze nie piłam.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Na prawdę ta glukoza jest taka niedobra?? Ja jeszcze nigdy nie piłam ale na pewno niedługo będę musiała.. I zaczęłam się obawiać :/

Na prawdę ta glukoza jest taka niedobra?? Ja jeszcze nigdy nie piłam ale na pewno niedługo będę musiała.. I zaczęłam się obawiać :/
E tam, ja wypiłam bez problemu i mnie nawet smakowała. Dla mnie byłoby 1000x gorzej jak by to np. gorzkie było. Wtedy to bym się na pewno porzygała.

reklama
Do góry