reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Hej dziewczęta ! A ja dzisiaj z nowina ! :) jestem od 3 dni na urlopie i oczywiście jak na złość zaczęły się jakieś niepokojące bóle z okolicach podbrzusza, spojenia łonowego, taki stały ból. Nie myśląc długo pojechaliśmy do najbliższego gabinetu, żeby sprawdzić czy z maluszkiem wszystko ok, no i pomimo najważniejszej kwestii, że dzidzia ma się dobrze, wszystko prawidlowo rozwija się otrzymałam informacje, ze będzie wymarzona dziewuszka! :D (na 99%) mój M jak wyszliśmy to skakał ze szczęścia :)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Cieszę się razem z Wami. Gratulacje.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A podawali Ci Madzia do tej pory? Bo u mnie tylko wzrost dzieciaka
Mnie moja gin powiedziała na ostatniej wizycie, że od następnego razu nie będzie już podawać wzrostu, tylko wagę, bo dziecko jest już na tyle skulone, że ciężko jego długość zmierzyć, więc to czy podaje się wzrost czy wagę zależy od zaawansowania ciąży.
Kurcze, małe mi dziś skacze po pęcherzu. Co 3 minuty latam do kibelka.

Dziś koleżanka była na badaniu glukozą i ....
Powiedziała że nie można stosować z cytryną bo przekłamuje wyniki

Dziś koleżanka była na badaniu glukozą i ....
Powiedziała że nie można stosować z cytryną bo przekłamuje wyniki

Ojoj, to chyba wszędzie mają inne zdanie na ten temat bo mi w tamtej ciąży właśnie Panie z laboratorium doradzały żeby wypić z cytryną dla zabicia smaku. Ostatnio czytałam trochę na ten temat i w większości artykułów było napisane, że można z cytryną normalnie, że w innych krajach stosują jakieś inne sposoby żeby nie było czuć smaku- dziewczyny zresztą się tu o tym już wypowiadały- tylko w Polsce póki co nic takiego nie ma. Ale w jednym z artykułów była informacja, że nie zaleca się dodawać cytryny za tym drugim razem. Nie wiem jak to jest naprawdę, ja bynajmniej wtedy stosowałam i wyniki miałam dobre :) No ale jeśli faktycznie byłoby tak, że nie można to trzeba jakoś przeżyć ;)

reklama
Do góry