reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

W 14/15tc zdarza sie ze labia jest nabrzmiala. Może to mylic ze cos odstaje. Talze joshi antiope macie szanse na pannę jeszcze.
No ja Anecie pisałam ze ta co odstaje na 3d u niej na zdjęciu to może być siusiak ale niekoniecznie. Wyszlo ze jednak sie schowalo

reklama
Hej Czy ktoś mi może wywrozyc z usg czy chłopczyk czy dziewczynka? Widać coś? :-)

Załączniki

• _20160701_162352.JPG
    _20160701_162352.JPG
    459,2 KB · Wyświetleń: 90
W 14/15tc zdarza sie ze labia jest nabrzmiala. Może to mylic ze cos odstaje. Talze joshi antiope macie szanse na pannę jeszcze.
No ja Anecie pisałam ze ta co odstaje na 3d u niej na zdjęciu to może być siusiak ale niekoniecznie. Wyszlo ze jednak sie schowalo
Dokładnie to samo mi lekarz mówił. 13.07 znowu karze podglądać. Mówił że najlepszy obraz jest ok 20 tyg o ile dziecko raczy się odsłonić. Także szansę jeszcze mam. Choć wciąż przeczucie mówi mi że będzie zamiast corci Leny, Synek Fabian [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie to samo mi lekarz mówił. 13.07 znowu karze podglądać. Mówił że najlepszy obraz jest ok 20 tyg o ile dziecko raczy się odsłonić. Także szansę jeszcze mam. Choć wciąż przeczucie mówi mi że będzie zamiast corci Leny, Synek Fabian [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ladne imie Fabian<3 ja mysle ze nosze drugiego siuska i jak mam racje bd Dorian.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój Leon pozostaje wciąż Leonem [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170] ma 12 cm i jak go podglądywaliśmy to miał tak rączkę jakby przez telefon gadał.... ;)) ruchliwy, aż lekarz zdziwiony, że go nie czuję.... Siusiak był:) mam nadzieję, że nie zniknie:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Mój Leon pozostaje wciąż Leonem [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170] ma 12 cm i jak go podglądywaliśmy to miał tak rączkę jakby przez telefon gadał.... ;)) ruchliwy, aż lekarz zdziwiony, że go nie czuję.... Siusiak był:) mam nadzieję, że nie zniknie:)

a8doqqmz725nh9h0.png
Jak byl siusiak to nie zniknie moze jedynie trochę urosnąć hehe

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

a8doqqmz725nh9h0.png
Super, gratuluję. :happy:

reklama
Gratki dziewczyny :) ja czekam na wizytę ale dziś bez usg ;)

Hej Czy ktoś mi może wywrozyc z usg czy chłopczyk czy dziewczynka? Widać coś? :-)

Z takiego ujęcia nic się nie zobaczy. Musi być z profilu całe ciałko (czyli bokiem) albo tzw potty shot ( czyli pupa jakby od spodu) jeśli jest powyżej 14tc.

Do góry