milenka922
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuper! Ale Ci zazdroszczę. Ja dowiem się za dwa tygodnie czy zniknęło co miało zniknąć. Ale pewnie ja nie będę miała tyle szczęścia.Cześć Grudniówki! Trzymam kciuki za drugie badanie i tą przezierność. Będzie dobrze. Nie widzę innej opcji.
A ja jestem po wizycie i.... będzie Zośka! Lekarz powiedział, że dla niego nie ma możliwości, by coś tam nagle wyrosło. Ja przeszczęśliwa, bo instynkt mnie nie zawiódł, a mąż... na wieść o córci zamilkł na chwilę, ale dzisiaj już przed wyjściem z pracy mnie wycałował i powiedział : dzień dobry moje kochane dziewczyny więc tym bardziej mam cudowny dzień dzisiaj. Mała waży już 150g i ma najpiękniejsze stópki na świecie. Nooo, chyba mi się jakiś fetysz przyplątał, bo tak mnie te stópki kręcą, że aż pisnęłam jak nam je lekarz pokazał na usg
Kolejną wizytę mam 20 lipca, ale teraz już z głowy. Zajmę się zakupami do tego czasu. To pieluszki, to jakieś body czy pajacyki... zleci jak błyskawica.
Pewne, pewne będę bardzo wdzięczna za dopisanie. Wybaczcie, ale pisanie privów przez telefon jest dla mnie wielkim wyzwaniem i jeszcze mi się nie udało cierpliwie wyklikać tak żadnej wiadomościSuuuper! Ale Ci zazdroszczę. Ja dowiem się za dwa tygodnie czy zniknęło co miało zniknąć. Ale pewnie ja nie będę miała tyle szczęścia.
Jak rozumiem na liście mam dopisać Zosię? Czy to imię jeszcze nie jest pewne?
Cześć Grudniówki! Trzymam kciuki za drugie badanie i tą przezierność. Będzie dobrze. Nie widzę innej opcji.
A ja jestem po wizycie i.... będzie Zośka! Lekarz powiedział, że dla niego nie ma możliwości, by coś tam nagle wyrosło. Ja przeszczęśliwa, bo instynkt mnie nie zawiódł, a mąż... na wieść o córci zamilkł na chwilę, ale dzisiaj już przed wyjściem z pracy mnie wycałował i powiedział : dzień dobry moje kochane dziewczyny więc tym bardziej mam cudowny dzień dzisiaj. Mała waży już 150g i ma najpiękniejsze stópki na świecie. Nooo, chyba mi się jakiś fetysz przyplątał, bo tak mnie te stópki kręcą, że aż pisnęłam jak nam je lekarz pokazał na usg
Kolejną wizytę mam 20 lipca, ale teraz już z głowy. Zajmę się zakupami do tego czasu. To pieluszki, to jakieś body czy pajacyki... zleci jak błyskawica.