reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Hej hej! :)
Byłam dzisiaj u lekarza, bo bardzo mnie kłuje po prawej stronie pod pępkiem.. Leżę, siedzę, chodzę boli. Byłam u lekarki, zbadała mi nerki i powiedziała, że ok, ale to wina macicy, bo jest na jakiś więzadłach i mam zapalenie tych więzadeł. Nie polecam. Masakra.
Ginekolog badała dziecko, wszystko ok, ale z tego wszystkiego nie zapytałam o wagę i wzrost, ale powiedziała, że wszystko odpowiada 16+2tc. Więc troszkę większe. I chciała mi dzisiaj potwierdzić płeć, ale moje dzieciątko ułożyło się pupą na swoich stópkach i przez 20 minut nie ruszyło się, więc niestety nie udało się. Uparte po mamusi :p :p

Elunia milenka nie widzę nuba
Ja też próbowałam się dopatrzec i nic nie widzę. Ale czy dziewczyny nie są już ok 14 tyg? ( nie widzę suwaczkow) chyba wtedy już nuba nie widać, bo są narządy już wykształcone? czy się mylę?

h4zpgov3o3h14ll7.png

Dzięki dziewczyny za opinie :-) Ja po cichutko liczę na dziewczynkę, ale najważniejsze żeby było zdrowe dzieciątko. Za miesiąc się okaże. .. jak oczywiście dzidzia bedzie chciała się pokazać :)A dziś ktoś wizytuje? Jak tak to 3mam kciuki...

reklama
Do góry