reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

ja jutro mam wizyte i musze rozwiać wszystkie wątpliwości co do wyników prenatalnych....oszaleje do jutra

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli Cię to pocieszy, to ja mam dopiero w poniedziałek i też całą czapkę pytań, wątpliwości i niepewności ...
Bedzie wszystko na pewno ok! kciuki za jutro!
3mam za Was mocno kciuki! Napewno będzie wszystko dobrze!

@mamaNadii2 Super fotka, chyba marzenia Nadii się spełnia :))) Gratuluje!

reklama
My dream - narazie sie spelnia.Zobaczymy 4 lipca czy zostanie dziewczynka.Mysle ze wtedy juz moze byc bardziej pod 100% pradopodobne

Trzymam za wszystkie wizyty kciuki
Musi byc dobrze i juz !!

mamaNadii2 juz masz 100%

k8sad to panienki niech beda Bo chyba samych chlopcow juz masz

Gabinia powodzenia na wizycue I podjecua slusznej decyzji tam

MyDream I za Ciebie kciuki

1465933518-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
3mam za Was mocno kciuki! Napewno będzie wszystko dobrze!

@mamaNadii2 Super fotka, chyba marzenia Nadii się spełnia :))) Gratuluje!

Kciuki w górę! Musi być dobrze!!

A jeszcze apropo brzucha: w piątek w szpitalu pielegniarka zdziwiła się, ze ja tylko 13 tc. A potem po wyjasnieniach powiedziała, ze dlatego mam taki wielki bo siedzi tam mięśniak gigant :(
Wiec, u mnie na prawde powiększa się dwukrotnie od rana do wieczora :( :(

Do góry