reklama
Saranta
Fanka BB :)
Może tak być. mi to by przez myśl nie przeszło ale pielęgniarka wydawała się być pewna tego co mówi.Saranta moze dlatego ja tez mam dosc pokazny brzuch jak na pierwsza ciaze ... moja mama myslala ze mam blizniaki bo juz w 3 miesiacu mialam taki brzuch ze musialam w ciazowych ciuchach pomykac
WIesz, u mie to juz 3 dziecko (a 4 zaawansowana ciąża) więc mam tam w środku rozepchane i co ciąża to jednak ten brzuch jest większy. Jak rodzilam 1 syna to przybralam na wadze 7 kg w ciagu 9 mies.
Z córką było już 14 kg. Boję się, że teraz skoczy znów + 7 kg więcej...
creativo
Ja w sumie teraz jak bylam u gina to mu nie mowilam juz o tym miesniaku dzisiaj poloznej napomkne zobacze co powieMoże tak być. mi to by przez myśl nie przeszło ale pielęgniarka wydawała się być pewna tego co mówi.
WIesz, u mie to juz 3 dziecko (a 4 zaawansowana ciąża) więc mam tam w środku rozepchane i co ciąża to jednak ten brzuch jest większy. Jak rodzilam 1 syna to przybralam na wadze 7 kg w ciagu 9 mies.
Saranta slyszalam, ze jesli ma sie cesarke to bardzo czesto wywalaja od razu miesniaka za jednyn zamachem. Ja mam 1,5cm miesci sie na zewnetrznej stronie macicy z tylu bardziej przy kregoslupie lekarz powiedzial, ze on jest na takiej jakby nitce i tak sobie dynda przesuwajac sie dlatego co rusz jest w innym miejscu ale jak zapytalam o ciaze powiedzial, ze nie bedzie mial wplywu ani na zajscie w ciaze ani na donoszenie dziecka i, ze mam sobie nim glowy nie zawracac skoro nie rosnie jesli by rosl to w przyszlosci czeka mnie operacja z tym, ze u mnie to juz bedzie operacja a nie zabieg poniewaz musza wyciagnac cala macice aby sie do niego dostac !
U ciebie jest to pewnie mięśniak uszypułkowany, który niczemu nie zagraża. 1,5 to malutki mięśniak. On raczej nie ma wpływu na wielkość brzucha. Poczytajcie o mięśniakach: Link do: Mięśniaki macicy: rodzaje, objawy i leczenie mięśniaków macicyJa w sumie teraz jak bylam u gina to mu nie mowilam juz o tym miesniaku dzisiaj poloznej napomkne zobacze co powie
Saranta slyszalam, ze jesli ma sie cesarke to bardzo czesto wywalaja od razu miesniaka za jednyn zamachem. Ja mam 1,5cm miesci sie na zewnetrznej stronie macicy z tylu bardziej przy kregoslupie lekarz powiedzial, ze on jest na takiej jakby nitce i tak sobie dynda przesuwajac sie dlatego co rusz jest w innym miejscu ale jak zapytalam o ciaze powiedzial, ze nie bedzie mial wplywu ani na zajscie w ciaze ani na donoszenie dziecka i, ze mam sobie nim glowy nie zawracac skoro nie rosnie jesli by rosl to w przyszlosci czeka mnie operacja z tym, ze u mnie to juz bedzie operacja a nie zabieg poniewaz musza wyciagnac cala macice aby sie do niego dostac !
Wielkość mięśniaka może mieć wpływ na wielkość brzucha. Mój lekarz, widząc pacjentkę, która miała mięśniaka 21cm myślał, że to 6 miesiąc ciąży, a to był 8 tydzień. Będzie dobrze.Może tak być. mi to by przez myśl nie przeszło ale pielęgniarka wydawała się być pewna tego co mówi.
Saranta
Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
W pierwszym momencie nie zrozumiałam bo napisał mi "NIFTY ok. girl" a ja myślałąm, ze to GIrl to do mnie a to jest DZIEWCZYNKA!! Ta która mi się wysnila.. Siedzę i płaczę.
W pierwszym momencie nie zrozumiałam bo napisał mi "NIFTY ok. girl" a ja myślałąm, ze to GIrl to do mnie a to jest DZIEWCZYNKA!! Ta która mi się wysnila.. Siedzę i płaczę.
Hura!!! Jaka cudowna wiadomość. Cieszę się z tobą. GratulujęDziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
MyDream
Uwielbiam takie wiadomości z rana!Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
Saranta
Dzięki ja też się cieszę. Nie wiem tylko jak teraz powiedzieć mężowi, że to nie syn, ktorego ostatnio wywrózył nam doktor (choc ja mówilam, ze od poczatku widzialam na usg córeczke i ze mi sie przysnila, to nie wierzył).
Teraz to juz nic dla mnie sie nie liczy!! Co za ulga wiedzac, ze dziecko jest zdrowe!!!!
Teraz to juz nic dla mnie sie nie liczy!! Co za ulga wiedzac, ze dziecko jest zdrowe!!!!
reklama
cytrusowa85
"NIFTY ok. girl" a ja myślałąm, ze to GIrl to do mnie a to jest DZIEWCZYNKA!! Ta która mi się wysnila.. Siedzę i płaczę.
Gratki gratki gratki !!!! A mowilam ze szamam. w 10tc widział chłopca .