reklama
Antiope
Fanka BB :)
Super! Gratulacje!Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
W pierwszym momencie nie zrozumiałam bo napisał mi "NIFTY ok. girl" a ja myślałąm, ze to GIrl to do mnie a to jest DZIEWCZYNKA!! Ta która mi się wysnila.. Siedzę i płaczę.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Widzisz, cos jest w tych snach bo mi sie snil chlopczyk i mam mieć synka [emoji6]Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
W pierwszym momencie nie zrozumiałam bo napisał mi "NIFTY ok. girl" a ja myślałąm, ze to GIrl to do mnie a to jest DZIEWCZYNKA!! Ta która mi się wysnila.. Siedzę i płaczę.
Gratuluje [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Gratuluję !!! [emoji64][emoji64][emoji64] ja muszę czekać do 20 tygodnia.Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
pajuinka
Gratuluję @Saranta! Grunt, że zdrowe a jeszcze jak wyśniona dziewczynka to już w ogóle bajer!
Dziewczyny mam nadzieję, że i dla mnie jedna dziewczynka zostanie muszę skupić się na snach hihi
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam nadzieję, że i dla mnie jedna dziewczynka zostanie muszę skupić się na snach hihi
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Saranta
Mnie się każda ciąża wysniła, wiec nie wierzylam ze doktor widzi synka jak mi sie znow córeczka snila...
Mąż się zdziwi, bo sie smiał z moich proroczych snow, a tu po raz 3 sie sprawdza!!
Dziewczyny powodzenia w snach Oby sie sprawdziły!!!
Mąż się zdziwi, bo sie smiał z moich proroczych snow, a tu po raz 3 sie sprawdza!!
Dziewczyny powodzenia w snach Oby sie sprawdziły!!!
aneta_ck
U mnie tez sie śnił chłopczyk wiec zobaczymy jak z wrozeniem za to w ogole nie mam jakis wiekszych przeczuc co mam w brzuszku.Widzisz, cos jest w tych snach bo mi sie snil chlopczyk i mam mieć synka [emoji6]
Gratuluje [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Saranta wielkie gratki coreczki
Trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze.ja jutro mam wizyte i musze rozwiać wszystkie wątpliwości co do wyników prenatalnych....oszaleje do jutra
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama