reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
W pierwszym momencie nie zrozumiałam bo napisał mi "NIFTY ok. girl" a ja myślałąm, ze to GIrl to do mnie a to jest DZIEWCZYNKA!! Ta która mi się wysnila.. Siedzę i płaczę.
Super! Gratulacje! :happy:

Dziewczyny ja siędzę i płaczę ze szczęścia, właśnie dostałam sms od doktora z wynikiem NIFTY.
W pierwszym momencie nie zrozumiałam bo napisał mi "NIFTY ok. girl" a ja myślałąm, ze to GIrl to do mnie a to jest DZIEWCZYNKA!! Ta która mi się wysnila.. Siedzę i płaczę.
Widzisz, cos jest w tych snach bo mi sie snil chlopczyk i mam mieć synka [emoji6]

Gratuluje [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja czekam aż mi się córcia wyśni. Choć w pierwszej ciąży miałam przeczucie na synka a śniła mi się dziewczynka.

Gratuluję !!! [emoji64][emoji64][emoji64] ja muszę czekać do 20 tygodnia.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie się każda ciąża wysniła, wiec nie wierzylam ze doktor widzi synka jak mi sie znow córeczka snila...
Mąż się zdziwi, bo sie smiał z moich proroczych snow, a tu po raz 3 sie sprawdza!!

Dziewczyny powodzenia w snach :) Oby sie sprawdziły!!!

ja jutro mam wizyte i musze rozwiać wszystkie wątpliwości co do wyników prenatalnych....oszaleje do jutra

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze.

h4zpgov3o3h14ll7.png

reklama
Do góry