reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Ja się wcale nie dziwię że takiego komplementu nigdy nie dostałaś [emoji6],
Żadko kto chwali czyjeś macice [emoji16]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja dzidzia ma ciaśniej, bo współdzieli dom z mięśniakiem. Trzeba chwalić jak się widzi coś tak pięknego i czystego :) tymczasem trzymajcie kciuki, jadę za godz. odebrać pappa... Strach.

1464692446-1d1mld.jpeg

no twoje zdjecia to porzadne! u mnie tylko jakies mazaje:( ale wazne ze zdrowe

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

no to opisze wam wizyte i ja. wszystko super, NT 1,7 i CRT 6,4mm, 13tydz0d. Usg genetyczne wzorcowe i na pappa musze czekac u 7dni. Sorrki ale nie dali mi zdjec bo potem odbiore razem z pappa. No to kara dla mnie za to ze tak sie wczoraj pysznilam ze znam plac a nie powiem. Jak bardziej spostrzegawczy wylapali bedzie zgodnie z moim marzeniem JEJ WYSOKOSC ZOFIA:))) i Zosia bedzie zdrowa bo z Nifty mi wszyszly prawdopodobienstwa trisomii jak 1 do tryliona.
Jestem szczesliwa po calosci poza tym ze juz nigdy nie pojde na NFZ. Beznadziejny mieli sprzet i gdyby nie to ze mi jeden z kilku najlepszych lekarzy w moim miescie robil genetyczne (ja ich znam wszystkich i ten jest bardzo dobry i doswiadczony) to moim zdanie NIC NIE BYLO WIDAC NA TYM USG. zdjecia nawet jak mi oddadza to tez nikt nic nie zobaczy. Maz sie rozczarowal bo bylismy 4 tyg temu prywatnie i duzo wiecej widzial niz dzis...a conajmniej o 1 konczyne wiecej widzial bo mowi ze widzial ze chlopak:)))) a fige!!!

Czyli jednak przeczucie na synia mylilo i spełniło się marzenie o Zośce [emoji7][emoji7][emoji7]
Kurde może moje przeczucie też się myli na syna [emoji16][emoji16] nie tracę nadzieji [emoji23][emoji23]

Czyli jednak przeczucie na synia mylilo i spełniło się marzenie o Zośce [emoji7][emoji7][emoji7]
Kurde może moje przeczucie też się myli na syna [emoji16][emoji16] nie tracę nadzieji [emoji23][emoji23]

zycze ci coreczki! moje przeczucia byly takie przekorne troche myslalam ze bedzie chlopiec bo wiedzialam ze moja poprzednia stracona ciaza to byla dziewczynka i tak nie wierzylam ze moge miec takie podwojne szczescie. myslalam ze skoro jest zdrowe to bedzie chlopak...oj takie tam durne babskie rozumowanie...
apropo's mialam moja Zosia miala dzis tetno 158 czyli chlopaczyca jest juz w zarodku:)))

reklama
Do góry