reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
I ja juz po.
Mlode uroslo ze hey I przegonilo wiek ciazy z om ( na ost USG bylo tydzien mlodsze niz z om)
Mamy 14.1-14.4 zalezy czego pomiar
Na 14tc kość nosowa jest obecna a NT-1,6 Gin mowila ze bardzo dobry to wynik
CRL 8,14 ( dużo co?)
W glowie polkule ok,pęcherz ok,paluszki policzone ok.
Nuba sie nie dalo uchwycic.
Mlode kciuka wcinalo, pomachalo. Genialny widok.

Karelka cudny maluch. Na nast wizycie na pewno kość nosowa będzie
Lux Wy wariaci tyle sie w tej ciąży uplaczecie ze szczęścia a gdzie anio?

Hej Kobietki... Miałam dziś zrobione USG genetyczne. Ogólnie badanie super, wszystkie parametry i przepływy w normie, przezierność karku 1,1 dzidziuś młodszy o 4 dni, ale mój lekarz mnie uprzedzał, że przy moich cyklach bobas będzie pare dni młodszy. Jedynie tej kości nosowej nie było widać jak trzeba... Lekarz stwierdził, że maluszek jest daleko od głowicy no i jak mocniej dociśnie to tam coś widać, ale to nie taki obraz książkowy.. Więc mam się zgłosić za tydzień, bo lekarz chce mieć 100% pewności. Troszkę się niepokoję, choć wydaje mi się, że tą kość widziałam no i lekarz w sumie też podchodził jakoś spokojnie...
Na pewno wszystko będzie ok, tylko to kwestia ułożenia maluszka. Śliczny dzieciaczek :happy:

jestem szczesliwa!!! moje Szczescie ma 21 mm i jest wszystko ok!!! serduszko bije, kosmowka i cala reszta ok :)
Super! Śliczny maluszek :happy:

I ja juz po.
Mlode uroslo ze hey I przegonilo wiek ciazy z om ( na ost USG bylo tydzien mlodsze niz z om)
Mamy 14.1-14.4 zalezy czego pomiar
Na 14tc kość nosowa jest obecna a NT-1,6 Gin mowila ze bardzo dobry to wynik
CRL 8,14 ( dużo co?)
W glowie polkule ok,pęcherz ok,paluszki policzone ok.
Nuba sie nie dalo uchwycic.
Mlode kciuka wcinalo, pomachalo. Genialny widok.
Super! Dużego masz maluszka :happy:

reklama
Do góry