reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Hej Dziewczyny! Jutro Was przeczytam, bo dzisiaj już padam z nóg.
Chciałam się pochwalić, że byłam dzisiaj na wizycie, i mój Fasol jest już mini człowieczkiem na dodatek na 80% facetem!
11tc+1 wg usg dzisiejszego, termin się przesunął na 7.12. :)))
Serduszko bije 170 razy na minutę i dzisiaj je przez 2 sekundy pierwszy raz słyszałam, do tego jest strasznym urwisem, bo cały czas wierzgał wszystkim co ma, Pani dr zrobiła mi 5 zdjęć aż, bo nie mogła się nadziwić, że jest taki ruchliwy, nawet ssał paluszki już. Wszystko w jak najlepszym porządku, rośnie jak na drożdżach.
Mówiłam Wam już, że moja ginekolog jest aniołem i dzisiaj dostałam skierowanie na prenatalne! A jestem już umówiona prywatnie, ale na szczęście do tego gościa, którego ona poleca, więc 2 czerwca bez zmian.
Świetne wiadomości, piękny widok napewno.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1463744796-1d1mld.jpeg
mam juz 8 tygodni i zdrowo rosne .
Moje kochanie

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

milenka, ladne zdjecie, dla mnie wyglada jak misiaczek:) slodko!

perla, ale to w Polsce ci meza wpuscili na cc? w moim miescie nie slyszalam zeby wpuszczali na cc w ktorymkolwiek szpitalu a i przy porodzie sn roznie bywa. swoja droga smieszne, bo cale zycie myslalam ze bym za nic nie chciala faceta przy porodzie a teraz nagle tego pragne:)

usg w 12 tyg to genetyczne juz chyba chyba przez brzuszek?

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

perla, ale to w Polsce ci meza wpuscili na cc? w moim miescie nie slyszalam zeby wpuszczali na cc w ktorymkolwiek szpitalu a i przy porodzie sn roznie bywa. swoja droga smieszne, bo cale zycie myslalam ze bym za nic nie chciala faceta przy porodzie a teraz nagle tego pragne:)

Cc to operacja więc różnie bywa, ale nie wpuszczanie osoby towarzyszącej do porodu naturalnego to łamanie standardów opieki okołoporodowej.

reklama

Tak w Polsce. Normalnie w ofercie szpitala dodatkowo płatna opcja to obecność bliskiej osoby :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry