reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

troche zaluje ze nie zapytalam jak sie rejestrowalam na to usg. poszlam wyjatkowo do panstwowej placowki bo mi moja prof tak kazala...bo to przy jej szpitalu jest. plan mam taki ze idziemy we dwoje, wiem ze to nasze prawo ale zadymy nie zrobie zeby nie zrobic sobie tylow w szpitalu... najbardziej obawiam sie ze jesli by cos wyszlo nie tak to potem zawsze moj maz mowi ze ja panikuje, ze na pewno lekarz inaczej mowil...najwyzej jak go nie wpuszcza a bedzie cos nie tak to powtorzymy prywatnie. pewnie i tak sie powtarza jesli jest jakas watpliwosc?

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama
Tak sie zastanawiam jak mogą nie wpuscic męża na badanie. Nie zdarzyło mi sie to jeszcze. Czy to w szpitalu czy w gabinecie. Mało tego sami zachęcają męża zeby wszedł i zobaczył dzidzia na usg. Podoba mi sie takie podejscie. Mam nadzieje ze jednak bedziesz mogla wejsc z mężem i on tez będzie mógł posłuchać doktora popatrzeć i przede wszystkim wesprzec Cię:)

Hej Dziewczyny! Jutro Was przeczytam, bo dzisiaj już padam z nóg.
Chciałam się pochwalić, że byłam dzisiaj na wizycie, i mój Fasol jest już mini człowieczkiem na dodatek na 80% facetem!
11tc+1 wg usg dzisiejszego, termin się przesunął na 7.12. :)))
Serduszko bije 170 razy na minutę i dzisiaj je przez 2 sekundy pierwszy raz słyszałam, do tego jest strasznym urwisem, bo cały czas wierzgał wszystkim co ma, Pani dr zrobiła mi 5 zdjęć aż, bo nie mogła się nadziwić, że jest taki ruchliwy, nawet ssał paluszki już. Wszystko w jak najlepszym porządku, rośnie jak na drożdżach.
Mówiłam Wam już, że moja ginekolog jest aniołem i dzisiaj dostałam skierowanie na prenatalne! A jestem już umówiona prywatnie, ale na szczęście do tego gościa, którego ona poleca, więc 2 czerwca bez zmian.

Chciałam się pochwalić, że byłam dzisiaj na wizycie, i mój Fasol jest już mini człowieczkiem na dodatek na 80% facetem!
Serduszko bije 170 razy na minutę i dzisiaj je przez 2 sekundy pierwszy raz słyszałam, do tego jest strasznym urwisem, bo cały czas wierzgał wszystkim co ma, Pani dr zrobiła mi 5 zdjęć aż, bo nie mogła się nadziwić, że jest taki ruchliwy, nawet ssał paluszki już. Wszystko w jak najlepszym porządku, rośnie jak na drożdżach.
Mówiłam Wam już, że moja ginekolog jest aniołem i dzisiaj dostałam skierowanie na prenatalne! A jestem już umówiona prywatnie, ale na szczęście do tego gościa, którego ona poleca, więc 2 czerwca bez zmian.
Super wiadomości. Na jakiej podstawie dostałaś skierowanie na prenatalne?

Na pewno musiało to wszystko słodko wyglądać:) super cieszę sie ze wszystko dobrze :)

Dzięki Dziewczyny :) !!!

Na podstawie tak na prawdę żadnej, ale Pani dr pytała co wymyślamy. Wymyśliła, że żołądek niewidoczny.
:)

Tak sie zastanawiam jak mogą nie wpuscic męża na badanie. Nie zdarzyło mi sie to jeszcze. Czy to w szpitalu czy w gabinecie. Mało tego sami zachęcają męża zeby wszedł i zobaczył dzidzia na usg. Podoba mi sie takie podejscie. Mam nadzieje ze jednak bedziesz mogla wejsc z mężem i on tez będzie mógł posłuchać doktora popatrzeć i przede wszystkim wesprzec Cię:)

czyli moja panike czuc na odleglosc! no to niestety prawda ze najbardziej ja potrzebuje wsparcia meza. w jakis sposob wierze ze jak on jest przy mnie na badaniu to nic zlego nie moze wyjsc. moja maskotka na szczescie:)))

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

reklama
Do góry