reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

jadwiga orłowska toż Ty rodzisz kobieto :D :D :D w każdej chwili może być po! powodzenia, kciukasy i zeby bezboleśnie i zdrowo wszystko było :D super!

a co do dziewczyn "5-grudnia" ,wiecie jak świadomość szpitala działa na bobasy??? hihiihii obstawiam, że przynajmniej 1 wyjdzie wcześniej i nie da się "położyć" :D

reklama
@Mamajasia25 ja tez ide 5.12:) i jeszcze ktos ale juz mi wylecialo kto. bedziemy rodzic na wyscigi:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja do żadnego szpitala 5 nie idę, ale mam termin z om na 5. Tak bardzo chciałabym urodzić przed tym terminem

nie wiem, boje sie, ze zaczne rodzic jak bede sama w domu, pietra mam takiego, ze hej...
Ja się boję, że zacznę rodzić jak będę sama w domu z Bazylim. Na szczęście ostatnio większość czasu ktoś ze mną jest.

jadwiga orłowska toż Ty rodzisz kobieto :D :D :D w każdej chwili może być po! powodzenia, kciukasy i zeby bezboleśnie i zdrowo wszystko było :D super!

a co do dziewczyn "5-grudnia" ,wiecie jak świadomość szpitala działa na bobasy??? hihiihii obstawiam, że przynajmniej 1 wyjdzie wcześniej i nie da się "położyć" :D
To ja się zgłaszam na ochotnika. Ja chcę rodzić w tym tygodniu.

Wracam do domu, ale po badaniu strasznie boli. Wyznaczyli wizytę na 7.12.
Mysle ze nie dotewasz do tej wizyty. Pewnie po badaniu pójdzie szybko dzis /jutro :) informuj nas na bieżąco ;)

km5s8u69dm9dsszh.png

@Jadwiga orłowska no nie! i wypuścili cię! to ja leżę na szpitalnym łożu z rozwarciem na opuszek i zerowymi działaniami w stronę słońca / końca...
A może masz czekać na mocniejszy przebieg. jak wszystko ok to chyba też bym wolała cierpieć w domu.... jakby to nie był mój pierwszy bobas!
A tak pewnie byłabym już posrana....

reklama
@Jadwiga orłowska - rany Julek, sami Cię wypuścili czy na Twoje żądanie? Kurcze z rozwarciem na 4 palce, krwawieniem i skurczami (jakie by one nie były) to chyba powinni Cię tam zostawić?

@Grun - kciuki za szybką akcję!

Dziewczyny z 5.12 - życzę sobie i Wam, żebyśmy się szczęśliwie rozpakowały w tym dniu. Albo wcześniej! Bez żadnych wywoływaczy i wspomagaczy! o!

Do góry