reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

jadwiga orłowska toż Ty rodzisz kobieto :D :D :D w każdej chwili może być po! powodzenia, kciukasy i zeby bezboleśnie i zdrowo wszystko było :D super!

a co do dziewczyn "5-grudnia" ,wiecie jak świadomość szpitala działa na bobasy??? hihiihii obstawiam, że przynajmniej 1 wyjdzie wcześniej i nie da się "położyć" :D

reklama
@Mamajasia25 ja tez ide 5.12:) i jeszcze ktos ale juz mi wylecialo kto. bedziemy rodzic na wyscigi:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Ja do żadnego szpitala 5 nie idę, ale mam termin z om na 5. Tak bardzo chciałabym urodzić przed tym terminem

nie wiem, boje sie, ze zaczne rodzic jak bede sama w domu, pietra mam takiego, ze hej...
Ja się boję, że zacznę rodzić jak będę sama w domu z Bazylim. Na szczęście ostatnio większość czasu ktoś ze mną jest.

jadwiga orłowska toż Ty rodzisz kobieto :D :D :D w każdej chwili może być po! powodzenia, kciukasy i zeby bezboleśnie i zdrowo wszystko było :D super!

a co do dziewczyn "5-grudnia" ,wiecie jak świadomość szpitala działa na bobasy??? hihiihii obstawiam, że przynajmniej 1 wyjdzie wcześniej i nie da się "położyć" :D
To ja się zgłaszam na ochotnika. Ja chcę rodzić w tym tygodniu.

Wracam do domu, ale po badaniu strasznie boli. Wyznaczyli wizytę na 7.12.
Mysle ze nie dotewasz do tej wizyty. Pewnie po badaniu pójdzie szybko dzis /jutro :) informuj nas na bieżąco ;)

km5s8u69dm9dsszh.png

@Jadwiga orłowska no nie! i wypuścili cię! to ja leżę na szpitalnym łożu z rozwarciem na opuszek i zerowymi działaniami w stronę słońca / końca...
A może masz czekać na mocniejszy przebieg. jak wszystko ok to chyba też bym wolała cierpieć w domu.... jakby to nie był mój pierwszy bobas!
A tak pewnie byłabym już posrana....

reklama
@Jadwiga orłowska - rany Julek, sami Cię wypuścili czy na Twoje żądanie? Kurcze z rozwarciem na 4 palce, krwawieniem i skurczami (jakie by one nie były) to chyba powinni Cię tam zostawić?

@Grun - kciuki za szybką akcję!

Dziewczyny z 5.12 - życzę sobie i Wam, żebyśmy się szczęśliwie rozpakowały w tym dniu. Albo wcześniej! Bez żadnych wywoływaczy i wspomagaczy! o!

Do góry