mamaNadii2
Fanka BB :)
Szyjka 3 cm to znaczy ze ok.Tez mam nisko glowke.Z Nadia to samo urodzona 2 dni przed terminem takze tutaj loteria.Moze sie skrocic nagle np. Dzien przed porodem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno wszystko będzie dobrze, a córcia sama wyskoczy i nie będzie potrzebna cc. Jak miałaś dwa razy krzywą i było dobrze, to znaczy, że nie masz cukrzycy i że to nie ma wpływu na wielkość Twojego dziecka. Ja się nastawiam, że jak doczekam do skończonego 38 tc, to mój mały może mieć 4 kg albo i więcej, a i tak jakoś wierzę, że dam radę urodzić normalnie.Ja tylko sie martwię bo to jest waga powyżej 90 centyla i niestety to sie juz nazywa makrosomią- a to juz mogą być kłopoty przy porodzie i rozważają wtedy cesarkę, której nota bene absolutnie nie planowałam.... a moja wina bo wciąż mnie do słodkiego ciągnie i podjadam a przecież cukier może być powodem takiej wagi... chociaż ja miałam dwa razy próbę obciążenia glukoza robiona w ciąży (mam sporą nadwagę) i wyniki glikemii mam idealne. No i takie mam przemyślenia nie chciałabym żeby miała kłopoty z wyjściem przez ta masę ciała
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam wrażenie ze jestem to moja wina ze ona jest taka duża...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moje wizyty to jakieś takie nudne hehe nawet nie ma czwgo gratulować [emoji14] Ale akurat nudna ciąża to na plus. Nie męczą mnie żadne dolegliwości. Nie wiem ile moje dziecie waży ile mierzy szyjka. W czwartek mam usg to zobaczę. Jestem jakoś tak spokojna bez parcia na nic. Jedynie poród mi kołacze w głowie.
Kciuki za dziś wam przesyłam