reklama
No to ja dziewczyny mam w drugą stronę dziś 37+2, miałam wizytę- brzuch wysoko, szyjka długa twarda zamknięta, termin na 4 grudnia, a Natka ma podobno juz 3900g [emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wiem czy ja takie duże dziecko urodzę, będę jedna z tych kobiet o których piszą w gazetach... Strach się bać
mamaNadii2
Fanka BB :)
Ja wizyta o 19 dopiero
Basia no konkretna waga. Matko kochana coraz bardziej się boje iść na ta wizyte jutro bo jak mi lekarz powie że Franio wazy już z 3500 gram to zemdleje.
Ja jestem jak otępiała po tej wiadomości... masakra... nie dam rady...
Grun
Ale Dzis wyszlam spokojna ! Poprostu dzieci drobne I tyle ! U mnie drugi raz pod rzad wychodza cukru w moczu tak mi polozna gadala I za tydzien bedziemy o tym rozmawuac z lekarzem.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Cukier w moczu u może się pojawić bo ciężarne mają obniżony próg czyli przy niższym cukrze -niz u nie ciezarowki -on idzie do moczu ale to jest reakcja obronna organizmu jeśli jest w krwi podwyzszony wynik.
... i to jest w miarę ok - oczywiście jeśli nie jest za duży wynik ( u mnie raz miałam chyba z 1000 w moczu a diabet nie robił tragedii tylko robił ją gin ) inf po konsultacjach z diabetologami sztuk dwa! a cukier będzie w moczu jak chociaż raz w nocy był podwyzszony cukier bo org tak z nim walczy. ...
I tyle
Basia no konkretna waga. Matko kochana coraz bardziej się boje iść na ta wizyte jutro bo jak mi lekarz powie że Franio wazy już z 3500 gram to zemdleje.
Mi lekarka zapowiedziała już że mam sie nastawiać na duża babe tak ok 3.700
mamaNadii2
U mnie waga 2 kg 31+4 teraz bedzie 35+0 i zobaczymy co tam u mojej Zosi
reklama
Mam wrażenie ze jestem to moja wina ze ona jest taka duża...