reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Nie martw się na zapas:) Jak duże a ty nie masz problemu z cukrem to znaczy że będziesz miała więcej dziecka do kochania :)

Moje też można określić jako nudne więc nie jesteś osamotniona w tym. Jak czytam Wasze wiadomości i czytam szyjka taka i taka to myślę czy mam dobrą lekarke bo ona racej nie mierzy jej. Nic mi o tym nie mówi, na fotelu też mnie nie sadza. Może zależy to od lekarza czy jak nie wiem.

K8sad ja również trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje maleństwa:)
Nie siadasz na "kozie"? [emoji14] ja to mam akurat co wizyte, badanie twardosci szyjki, rozwarcia itp, a dopiero potem pomiar usg dopochwowym, no ale moze co lekarz to inne podejscie, jak to ze wszystkim. Skoro u Ciebie wszystko w porzadku, to super, cieszcie sie dziewczyny, ze macie takie nudne wizyty :)

reklama
No właśnie nie. I kurde martwię się tym trochę, ogólnie nic mi nie dolega to może dlatego to dopiero 34tc. Oby z małą było wszystko dobrze reszta się nie liczy

No właśnie nie. I kurde martwię się tym trochę, ogólnie nic mi nie dolega to może dlatego to dopiero 34tc. Oby z małą było wszystko dobrze reszta się nie liczy
Moj gin tez mi nie majtal tam co wizyte wszystko ok bylo to po co mial majtac jak mu powiedzialam, ze mam bole jak na okres to dopiero sprawdzil jak szyjka, usg tez nie mialam co wizyte ale mi to nie przeszkadzalo ;)
Nie ma co wariowac jak sie nic nie dzieje a co maja powiedziec dziewczyny w UK ? Tam chyba lekarza sie trzy razy na oczy widzi ;) i jakos dzieci rodza ...
Na poczatku tez sie denerwowalam, ze on tak lajcikowo do tej mojej ciazy podchodzi ale kuzynka powiedziala mi takie slowa, ze skoro nic sie nie dzieje to powinnam mu zaufac w koncu to on sie podpisuje pod kazdym badaniem a nie ja ;) no i sie uspokoilam

thgfflw1k3inkyc3.png

15 listopada Wizytuja

-Zuzanna8704
-Klarolina
-K8sad PRZYJECIE DO SZPITALA NA ZAPLANOWANE CC

Kciuki mocne za Was dziewczyny i Wasze malenstwa

15 listopad ( wtorek) - Zuzanna8704
15 listopad ( wtorek) * 10.30 - Klarolina
15 listopad ( wtorek) PRZYJECIE DO SZPITALA- K8sad
16 listopad ( sroda) *14.00 - Karelka
16 listopad ( sroda) *15.45 - Daarikaa
16 listopad ( sroda) * 16.00 okulista * 19 ginekolog- Luxuorius
17 listopad ( vzwartek) *9.00 KTG - Karelka
17 listopad ( czwartek) CIECIE CESARSKIE- K8sad
17 listopad ( czwartek) *15.00 Usg - Elifit
17 listopad ( czwartek) *14.00 ktg *14.40 usg - Lenam77
18 listopad ( piatek) *12.00 - Tuiles
19 listopad ( sobota) - Lisiamama
21 listopad ( poniedzialek) *11.00- LolaLolitta
22 listopad ( wtorek) * 17.30 kwalifikacyjna do vba2c - Elifit
22 listopad ( wtorek) - Noemi87
23 listopad ( sroda) *16.00- Krasnal77
24 listopad ( czwartek) *14.30 - Elunia1983
24 listopad ( czwartek) *14.45 - Grama80
25 listopad ( piatek) -Pajuinka
28 listopad ( poniedzialek) *15.00 - Elifit
28 listopad ( poniedzialek) - Creativo
29 listopad ( wtorek) * 13.00 - Geburtsplannung - Joshi
1 grudnia ( czwartek) *18.15 - majka23x
5 grudzien ( poniedzialek ) *10.00 - Xxxizulqaxxx
5 grudzien ( poniedzialek) *10.40 - didi133
7 grudzien ( sroda) - Pajuinka

Kogo pominelam przepraszam , proszę dajcie znac kto i kiedy wizytuje raz dwa uzupelnie

[/COLOR][/I][/B][ /U]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No mnie dziś nie przyjmują do szpitala. Plany się zmieniły.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj gin tez mi nie majtal tam co wizyte wszystko ok bylo to po co mial majtac jak mu powiedzialam, ze mam bole jak na okres to dopiero sprawdzil jak szyjka, usg tez nie mialam co wizyte ale mi to nie przeszkadzalo ;)
Nie ma co wariowac jak sie nic nie dzieje a co maja powiedziec dziewczyny w UK ? Tam chyba lekarza sie trzy razy na oczy widzi ;) i jakos dzieci rodza ...
Na poczatku tez sie denerwowalam, ze on tak lajcikowo do tej mojej ciazy podchodzi ale kuzynka powiedziala mi takie slowa, ze skoro nic sie nie dzieje to powinnam mu zaufac w koncu to on sie podpisuje pod kazdym badaniem a nie ja ;) no i sie uspokoilam

thgfflw1k3inkyc3.png
Moj tez najpierw nie badal, potem zbadal szyjka 42mm, nastepna wizyta nie badal, potem powiedzialam, ze mnie bola pachwiny to zbadal i faktycznie szyjka sie skrocila i teraz co wizyte bada, no ale widzisz cos sie zaczelo dziac, jak u Ciebie nic sie nie dzieje, to pewnie nie widzi potrzeby, bo wszystko dobrze sie rozwija i tyle, ewentualnie mozesz sie upomniec o badanie :)

Nie siadasz na "kozie"? [emoji14] ja to mam akurat co wizyte, badanie twardosci szyjki, rozwarcia itp, a dopiero potem pomiar usg dopochwowym, no ale moze co lekarz to inne podejscie, jak to ze wszystkim. Skoro u Ciebie wszystko w porzadku, to super, cieszcie sie dziewczyny, ze macie takie nudne wizyty :)
Ja też nie. I myślę że nie ma się czym martwić. Mamy wzorowe ciąże to i dobrze vo nie?
Ja jeszcze28go o ile nie urodze wcześniej mam wizytę grzebalną bo mi powiedział.
Na pewno zależy od lekarza.

reklama
Do góry